25 Nisan 2024 Perşembe

YALVAÇ'TA BAŞKAN BELLİ OLDU!

Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nın bugün yapılan 6. olağan kongresinde AK parti'nin adayı Hayri Uyar başkan seçildi.

Isparta

Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nın bugün yapılan 6. olağan kongresinde AK Parti'nin adayı Hayri Uyar başkan seçildi. Yapılan seçimde Hayri Uyar 174 oy alırken, bir liste daha çıkaran Ata Ataşoğlu ise 137 oy aldı. 

Kongrede Ak Parti Genel Merkezi’nin belirlediği Hayri Uyar’ın listesine karşı Ata Mevlüt Ateşoğlu başkanlığında muhalif liste çıkarıldı. Hayri Uyar’ın listesi 163 delegenin imzasıyla teklif edilirken; Ateşoğlu’nun listesi 50 delegenin imzasıyla divana sunuldu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

batuhan

19 Kasım 2017 Pazar 18:43

neresi demokrasi bunun ? genel merkez aday belirlemiş buradaki teşkilatta oy kullanarak genel merkezin adayını onaylamış o kadar? bunu bir demokrasi başarısı olarak göstermek insanların aklıyla alay etmektir.. buradaki teşkilat- örgüt kendi adayını çıkaramıyor mu? örgütün çıkardığı adaylar demokratik yarış içinde kendi başkanını seçemiyor mu ? yazıkk.. ilkokulda yapılan sınıf başkanı seçimleri bile çok daha demokratik oluyor. isteyen adaylığını koyuyor.kampanya çalışması yapıyor. başkan seçiyor.

Vatandaş

19 Kasım 2017 Pazar 12:18

Al birini, vur ötekine.

AK

19 Kasım 2017 Pazar 01:51

Kaybeden Yalvaç ve hali hazırda ak partiye yön verenler olmuştur.Ata gibi teşkilatçı ve geniş ufku olan birinin seçilmesine çeşitli şekillerde engel oldukları için.Ama siyaset böyle illaki benim adamım değilsen birilerinin adamısın mantığıyla değerlerini kadükleştirme operasyonuna dönen bir kısır döngü hep yaşanmakta.Sonrasımı sonrası seçtirdiklerini ve atadıklarını bile adam yerine koymama ve kişiliksizleştirme operasyonu.Yine de Hayri müdürüme ve yalvaça hayırlı olsun.

hayri beye hayırlı uğurlu olsun

19 Kasım 2017 Pazar 00:55

kongre çok reknkli ve heycanlı bi ok adarda adaletli ve güzel geçti hele delegelerin cogunluguda cabası ama en güzelide en doğru karar hayri bey seçilmeyle oldu bence genel merkez cok dogru bir karar vererek hayri beyi göstermişti zaten hayri beyin kazanmasıda tam anlamıyla adaletli bir şekilde sonuçlandı şimdi yalvaç için 2019 seçimleri var cunki 2019 demek 2023 demek hedef 2023 için çok çalışmamız lazım yalvaç ve ısparta için hatta türkiye için allh yolunu açık etsin hayri beyin

Yalvacım

18 Kasım 2017 Cumartesi 23:11

Kazanan belli. Kaybeden Ata Mevlüt Aeaşoğlu değil . Kaybeden Haydar Kemal Kurt ve Tekin Bayram

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR