27 Nisan 2024 Cumartesi

YALVAÇ'TA GÖVDE GÖSTERİSİ!

Seçime sayılı günler kala Adalet ve Kalkınma Partisi Yalvaç’ta coşkulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Isparta

 Yalvaç Sebze Hali’nde bu akşam saat 19.30’da başlayan toplantıya Ak Parti Isparta milletvekili adaylarının tamamı katıldı. Toplantıda AkParti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel önemli açıklamalar yaptı.

 Dualar ve ilahilerle başlayan, yaklaşık ikibin kişinin katıldığı yemekli toplantıda ilk olarak AkParti Hükümetleri döneminde Isparta’ya yapılan yatırım ve hizmetlerin anlatıldığı bir sinevizyon gösterisi sunuldu. Sinevizyon gösterisinin ardından konuşan Isparta Milletvekili S.Sadi Bilgiç, Recep Özel iddialı açıklamalar yaptılar.

 Yalvaç’ın Ak Parti 4.Sıra milletvekili adayı Ayşe Usta’ya sahip çıkması gerektiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Recep Özel, “Partimiz büyük parti, bakın birlik olunca ne güzel şeyler yapıyoruz. Ne varsa bu birlik-beraberlikte var. Yalvaç da bu birlikteliğin faydalarını görecek” dedikten sonra seçim vaadlerini sıraladı.

 YALVAÇ'A YENİ İMAMHATİP LİSESİ BİNASI...

Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi kamulaştırma çalışmaları için 1 Milyon TL. gönderildiğini hatırlatan Özel, bunun yeterli olmaması halinde 1Milyon TL. daha gönderileceğini ifade etti. Toplantının açılış konuşmaları sırasında İmam Hatip Lisesi binası ile ilgili sorunlar bulunduğunun hatırlatılması üzerine Recep Özel, “İnşallah Yalvaç’a yeni bir İHL. binası kazandıracağız” dedi. Özel, yıllardır gündemde olan Kapalı Cezaevi  yapımı ile ilgili olarak da “Adalet Bakanlığımız şimdiye kadar Silivri gibi büyük cezaevlerinin yapımı konusuna ağırlık verdi. Ancak biz Yalvaç Kapalı Cezaevi’ni 2016 yılı içinde tamamlayacağız”dedi.

 ÖZEL: ONLAR KONUŞUR,BİZ YAPARIZ...

Sağır yolunun Karayolları Yol Ağı’na aldırıldığını belirten Özel “Yıllardır Özel İdare imkanları ile yapılan çalışmaların yetersiz kaldığı görüldü. Bu yolla ilgili çalışmalarımız sonuç verdi, proje çalışmaları başlatılıyor. Ayrıca Uluborlu-Yalvaç-Şarkikaraağaç  yolu duble yol olacak. Yalvaç’ta deri esnafının en önemli sorunu arıtma. Buraya arıtma tesisini kazandıracağız. Eski Hastanenin yeri ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bugüne kadar biz tüm Isparta’ya 38 gölet-baraj kazandırdık. Bunun dokuzu Yalvaç’ta. Yalvaç’ı biz seviyoruz biz. Şimdi çıkmış CHP’li, MHP’li adaylar konuşuyorlar. Ama onlar konuşur , biz yaparız”.

 NEVZAT KORKMAZ’IN BİRDİKİLİ AĞACI VAR MI?

 CHP Isparta Milletvekili adayı İrfan Bakır ile ilgili de konuşan Özel  “İrfan Bakır çok iyi, çok başarılı bürokrat olabilir. Ancak o yapması gereken işi yaptı. İrfan Bakır Yalvaçlı olabilir ancak o muhalefet milletvekilliğine talip. Bakın Nevzat Korkmaz örneği var.Nevzat Korkmaz’ın bir dikili ağacı var mı? Çıktı mecliste bize, R.Tayyip Erdoğan’a küfretti durdu. Siz laf ebeliği yapsın diye mi, hizmet etsin diye mi milletvekili seçiyorsunuz? 4’te 4 yapacak mısınız? Bize vereceğiniz destekle Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirelim. Dünyada ezilen Müslümanların hakkını koruyabilmesi için, daha fazla ‘one minute’ diyebilmesi için o liderin gücüne güç katalım. Bakın Konya şurası, hemşehrimiz, Başbakan Davutoğlu’na destek verelim, hemşehricilik yapalım. R.Tayyip Erdoğan Karadenizliydi, Karadenizliler hemşehricilik yaptı. Biz de hemşehricilik yapalım. Bizler Yalvaç’ın emrindeyiz.Kendimizi size emanet ediyoruz. Seçimden sonra da siz bize emanetsiniz” diyerek konuşmasına son verdi.

BİLGİÇ: AK PARTİ DÖNEMİNDE ISPARTA'YA 5,5 KATRİLYONLUK YATIRIM YAPILDI...

Seçim sonrası kurulacak Ak Parti hükümetinde bakan olabileceği iddia edilen Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç de konuşmasına yol müjdesi ile başladı. Bilgiç’in verdiği müjdeye  göre yaklaşık 50 yıldır açılması gündemde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen Yalvaç-Yarıkkaya-Çay yolu da açılacak.Yarıkkaya-Çay yolu için girişimleri başlattıklarını belirten Bilgiç “En kısasürede Yarıkkaya –Çay yolunu da açarak Yalvaç’ın yıllardır çektiği yol sorununu çözüme kavuşturacağız. Okul binası sıkıntısı bulunan Kozluçay köyümüze yeni birokul binası kazandıracağız. Geçtiğimiz günlerde yaşanan don afetinden  etkilelen çiftçilerimiz içi n 30 Milyon TL.gönderildi, buna ek olarak 10 Milyon TL. daha gelecek. Kırsal Kalkınmayı Destekleme teşkilatımız aracılığı ile Isparta’mızda 108 proje desteklendi. 64 Milyon tutarındaki bu projelerin 32 Milyonu hibe edildi. Şimdi Kalkınmayı Desteklemede yeni bir destekleme programı var, 70 Milyonluk, 35 Milyonu hibe olarak verilecek. Bizim müthiş coğrafyamız var bunu değerlendirelim. Kırsal turizm projeleri için %60 hibe destekleri var, bu projeler için başvurun,altyapısını biz sağlarız. Bu ayrıca önemli bir istaihdam alanı sağlayacak”dedi.

BİLGİÇ: KORKMAZ NE YAPTIYSA İRFAN BAKIR DA AYNISINI YAPACAKTIR...

 Bilgiç Isparta’nın ödenek konusunda sıkıntısı olmadığını belirterek “ Isparta’ya şimdiye kadar yapılan yatırım miktarı 5,5 katrilyon. Yani bizim geliştirilen projelere ödenek sağlama konusunda bir sıkıntımız yok. Yolumuza daha da güçlü devam edebilmemiz için desteğinizi sürdürmenizi istiyoruz. Bakın geçtiğimiz günlerde Kanal32’de Isparta’da AK Parti milletvekillerinin getirdiği hizmetleri anlattıktan sonra Nevzat Korkmaz’a sordular: Siz ne yaptınız?... O da dedi ki‘Eleştirdim’…  İrfan bey de aynısını yapabilir.Size hizmeti getirmek sizin evladınız Ayşe Usta’nın işi. Bizler hepimiz sizin kardeşiniz, hepimiz Yalvaç’lıyız. Bu arada Doğalgaz da hayırlı olsun,önümüzdeki ay ihalesi yapılıyor. Kısacası hizmet bizim işimiz.” dedi.

7 Haziran’da ülkemizin birlik ve bütünlüğü için sandıkları patlatmanızı istiyoruz...

 Ak Parti iktidarı ile birlikte Türkiye’nin önemli kazanımlar elde ettiğini ifade eden Bilgiç “7 Haziran seçimleri bugüne kadarki kazanımlar için çok önemlidir. Size eskiTürkiye’yi hatırlatmama gerek yok, hepiniz biliyorsunuz. Tüp, gaz, petrol,ekmek sıkıntılarının yaşandığı dönemleri hep birlikte yaşadık biliyoruz. AkParti ile kalkınma dönemi başladı, bunlara sahip çıkmamız lazım. Bakın PKK’nın uzantısı olan HDP Genel Başkanı ne diyor, “Bize sadece Ak Parti karşı”… Bu şu demektir, MHP – CHP elele birlikte HDP’yi meclise taşımak istiyor. 7 Haziran’da ülkemizin birlik ve bütünlüğü için sandıkları patlatmanızı istiyoruz. Hepinizi Allah’a emanet ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VEKİLLERİME

31 Mayıs 2015 Pazar 20:31

FETO İLE SARMAŞ DOLAŞ OLAN SİZLER NE ÇABUK SATTINIZ BİRBİRİNİZİ.PKK İLE OSLODA İMRALIDA GÖRÜŞEN SİZ.KANDİLE ELÇİ GÖNDEREN SİZLER ŞİMDİ NE OLDU.DİYARBAKIRDA TÜRK BAYRAKSIZ MİTİNG DE YANYANA SİZ.ŞİMDİ NE OLDU.AÇILIM DA AYNI ODADA GÜLÜCÜKLER ATILIRKEN SİZ. ŞİMDİ NE OLDU.MHP'Yİ BÖLÜCÜLERLE BERABER DİYEN SİZLER VALLAHİ AZAPTASINIZ.İFTİRA BU KADAR OLUR.MŞLLET 7 HAZ.BEKLİYOR.RAHMETLİ ERBAKAN HOCANIN SÖZÜ İLE HADİ SENDE DEMEK İÇİN

ıspartalı

31 Mayıs 2015 Pazar 08:04

yorumları okudumda. bu yorumları yazanlar ıspartayı azıcık bıle sevmıyorlar. bende sıze soruyorum. beledıyeyı mhp ye teslım ettınız ne gectı elınıze.bıraz olsun sahıp cıkın ıspartaya ınadı bırakın artık. ısparta gul kokulumu yazık etmeyın ısparta ak dıyecek ben ınanıyorum

acaba

30 Mayıs 2015 Cumartesi 16:39

iyide akepeli vekiller ısparta için olağan üstü ne yaptı. söze iktidar olacaklar .şimdi ortalıkta geziniyorlar şunuda bunuda yapacaklarmışşş. ıspartalı boş yere kendi kuyusunu kazmasın.

ali Yıldız

30 Mayıs 2015 Cumartesi 02:37

kaç yıldır ne değişti hııı hastane ise hizmet en kötü dediğiniz yıllarda bile her yıl daha fazla hizmet alırdı Yalvaç,siz ne yaptınız,Isparta ya falan?TÜİK verileri zamanınızdaki gerilemeyi zaten doğruluyor

CEBELİTARİK

29 Mayıs 2015 Cuma 21:53

ATMAYIN VEKİLLERİMİZ DİN KARDAŞIYIZ, NEVZAT KORKMAZ NE YAPTIYSA HA. DÖNÜN BİRDE KENDİNİZE SORUN BİZ NE YAPTIK ACABA DİYE. O ZAMAN BEN SİZE SORUYORUM BOL KESEDEN LAF EBELİĞİ YAPMAKLA OLMUYOR. SİZİN YANINIZDA AYDIN GİBİ GÖRÜNEN CAHİLLERE SORUYORUM. ONLAR NİYE SORMUYORLAR ACABA. SAYIN VEKİLLERİMİZ YALVAÇ'A SİZ NE YAPTINIZ ?

yalvaçlı

29 Mayıs 2015 Cuma 21:43

bilgi beyefendi BBP li diye şarkikaraağaç belediyesine ne yardımda bulundun sen ilçeni kaybettin.MHP li yalvaç belediyesine ve yalvaça hizmetmi yapacan güldürme beni.sen değilmisin ısparta belesiye başkanına sav mhp li oldu sen hizmet et diyen.8 yılda gezmediğini 2 ayda geziyon kapı kapı ama boş millet sizi sildi.sen seçilirsen ne ala.bundan sonra muhalefet vekili olarak mecliste ne yapacağını merak ediyorum. bürokrat irfan bey bakan olunca ne yapacaksın merak ediyorum.7 haziranı beklemeyinderim

özcan

29 Mayıs 2015 Cuma 21:32

bu milet recepi sadiyi iyi tanır.irfanı da iyi bilir.muhalefete hazırlan vekil bilgiç.irfan bakır da bakan olacak göreceksiniz.bürokratlığına laf atamıyon.sen karaağaça ne yaptın yapıyon BBp li olduğundan dolayı,yalvaç MHP den milleti kandırmayın.Sava sen hizmet yap diye Yusuf ziya günaydına çatan sen değilmisin millet herşeyi görüyor.boşa gezmeyin yazık milletin parasına

yaşar

29 Mayıs 2015 Cuma 21:26

bilgiç sen kendi ilçeni kaybettin belediyelikte.ilçeye ne verdin ki yalvaça vereceksin.millet irfan beyi de sizi de bilir.kimin muhalefet olacağını 7 haziran akşamı görürsün.sen o zaman ne yapacaksın muhalefet vekili olarak bunu anlat bakalım kabadayılıkmı .belediyelerine faizle kredi aldırıp iş yapıyorlar bunuda kendine pay çıkarma hibe yap herşeyi görelim.ah milletim vah milletim ama 7 haziranı bekle gör

yalvac.li

29 Mayıs 2015 Cuma 20:05

Ben bu gün ve yarinimi ďüsünürüm hastaneler hizmetleri herkes görüyor ben Ak parti diyor.

Yusuf ERDOĞAN

29 Mayıs 2015 Cuma 19:20

Sizler Nevzat KORKMAZ Beyinde, MHP adaylarınında tırnağı olamazsınız.Korkunun ecele faydası yok gidicisiniz. 13 yıldır yapmadıklarınızın hesabını sandıkta Isparta'lı kesecek size. Süreyya bey kendini garanti gibi görme sende gidemiyceksin. Gitsende muhalefet Milletvekili olarak gidersin.Bakalım Nevzat beyin performansının neresindesin o zaman göreceğiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR