26 Nisan 2024 Cuma

YALVAÇ'TA FETÖ'DAN 1 KADIN GÖZALTINA ALINDI

YALVAÇ'TA FETÖ'DAN 1 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Isparta

Nurettin ARKAN – YALVAÇ

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde FETÖ/PDY soruşturmasıkapsamında 1 kadın gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından aranan Zeliha B.,Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekiplerince Zafer Mahallesi'ndekievinde gözaltına alınarak Ankara'ya götürüldü. Zeliha B.'nin eşi Ahmet B.'ninde aynı soruşturma kapsamında bir süredir arandığı ancak bulunamadığıbelirtildi. Ahmet B.'nin kapatılan FETÖ dershanelerinde öğretmenlik yaptığıkaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Serdar

02 Haziran 2017 Cuma 11:01

Fetö cülerden Hala alışveriş yapanlar ,kalkıpta ben fetö düşmanıyım demesin gülünç oluyor ,boykot edin yoksa onlara verdiğiniz paranın hala bir miktarı fetö ye gidiyor

yaman

02 Haziran 2017 Cuma 12:07

Kardeşim çok haklısın Anadolu mahallesinde FETÖ den ihraç edilenler Market açmış şimdi zincirin ikinci şubesi için yer bakar olmuşlar.FETÖ ile mücadele sadece lafta icraatta Adamlar halinden memnun Öğretmenlik lisansı iptal edilenler Etüt merkezlerinde Etüt merkezlerini denetleyen yok. 240 şehidin kemikleri sızlıyor.

madur

02 Haziran 2017 Cuma 08:15

mücadele dediğinizin bir standardı olmalı. kocası aranan kadını yakalarsınız. ama fetöcü olduğu belli olan il teşkilat başkanını ile hala beraber olursunuz. ben anlamıyorum yazık günah artık.

Yaman

01 Haziran 2017 Perşembe 22:24

Fetö ile mücadele nerde ben hala anlamadım. Açığa alınan Anaokulu Müdüresi Okul okul gezip diğer okul müdüresi arkadaşalarına güne gier gibi ziyarete gidiyor. Nerde O hal nerde önlemler. Himmet verdiğini kabul eden dondurmacı dışarda. Himmet toplayan peynirci Mısıra kaçmış dükkanın önünde ıspartalılar kuyrukta??!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR