28 Mart 2024 Perşembe

YALVAÇ'A GÜVENİYORUM

BAKAN ÇAĞATAY YALVAÇ'TA

Isparta

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay, Yalvaç'ı ziyaret etti.Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Uluborlu İlçesi'ndeki Geleneksel Yağlı Güreşleri için geldiği Isparta'da,Şarkikaraağaç'ın ardından Yalvaç İlçesi'ni ziyaret etti. Ak Parti Isparta İlBaşkanı Osman Zabun, milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ileYalvaç'a gelen Bakan Kılıç'ı Çınaraltı Meydanı'nda Ak Parti İlçe BaşkanıHidayet Şenol, partililer ve çok sayıda kişi karşıladı. Kendisini karşılamak üzere gelenlere teşekkür eden Bakan Kılıç, "Buradaki bu birlik ve beraberliği gördükten sonra, ben inanıyorum ki Türkiye bu birliği sürdürdüğü müddetçe, biz sizlerle daha çok hizmetler yapacağız" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Bakan Kılıç, Türkiye'nin10 Ağustos'ta bir ilki gerçekleştireceğini belirterek, şöyle dedi:"Türkiye 10 Ağustos'ta ilk kez cumhurbaşkanını halkın katılımı ileseçecek. Hepinizin malumu, bizim adayımız Sayın Başbakanımız Recep TayyipErdoğan'dır. Ben Türkiye'nin, Isparta ve Yalvaçımızın gerekli desteğivereceğine yürekten inanıyorum. İnşallah, 10 Ağustos akşamı hep birlikte bumutluluğu yaşayacağız. Sayın Başbakanımız Ankara'da aday tanıtım toplantısındayaptığı konuşmasında 'Bu bir Fatiha' demişti. Yani bu bir başlangıç olacak.Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda daha güzel günlerbekliyor."

Bakan Akif Çağatay Kılıç, konuşmasının ardından ÇınaraltıMeydanı'nda bulunanların  masalarınıgezerek el sıkıştı ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Buradakilerle hatırafotoğrafları çektiren Bakan Kılıç, gençlerle 'selfie' yaptıktan sonra ilçedenayrıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR