26 Nisan 2024 Cuma

YALÇIN AKDOĞAN ISPARTA'YA GELİYOR

Başbakan Yardımcısı Yalçın AKDOĞAN Barla Çalıştayına katılmak üzere Isparta’ya geliyor.

Isparta
 Başbakan Yardımcısı Yalçın AKDOĞAN Barla Çalıştayına katılmak üzere Isparta’ya geliyor.

 Haber merkezimizin telefonla ulaştığı Barla Platformu Başkanı ve Ak Parti Amasya Miiletvekili Said Yüce; “ İnşallah Çarşamba günü Barla Çalıştayı münasebetiyle Isparta’da olacağız.Sayın Başbakan Yardımcımız Yalçın Akdoğan beyefendi de proğramının uygun olması durumunda bu çalıştaya katılacaklarını belirttiler” diye konuştu. 

 Isparta Valiliği,SDÜ ve Kültür Eğitim Vakfı’nın iş birliği ile Çarşamba  günü  Barida otelde düzenlenecek çalıştaya, Bediüzzaman Said NURSİ hazretlerinin talebeleriyle birlikte,çevre illerden Belediye Başkanları  ve çok sayıda davetlinin katılacağı belirtildi.Heyetin Çarşamba günü saat 17:00’da Barla’ya geçerek çeşitli temaslarda bulunması’nın ardından saat 19:30’da Barida Otel de düzenlenecek Çalıştaya katılacağı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

07 Eylül 2015 Pazartesi 09:01

Ey siyaset sen nelere kadirsin. sadece seçim zamanı hatırlanan cemaatler ve tarikatlar. sizler daha ne kadar daha kendinizi kullandırmaya devam edeceksiniz. Değerli cemaat üyeleri daha ne zaman gerçeği göreceksiniz. gülen cematinin başına gelenlerin sizin başınıza gelmeyeceğinizemi inanıyorsunuz. sadece kullanım saatiniz dolmadı bunu göremiyormusunuz. yoksa gülen cematinin başına gelenlere kahkahalarla gülüp göbek mi atıyorsunuz?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR