19 Mart 2024 Salı

YAKIT TANKERİ İLE ÖĞRENCİ SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI

YAKIT TANKERİ İLE ÖĞRENCİ SERVİS MİNİBÜSÜ ÇARPIŞTI

Isparta

Isparta-ANTALYA karayolunda akaryakıt tankeri ile öğrenci servis minibüsünün çarpıştığı kazada, 3'ü ağır 16 kişi yaralandı. Gözaltına alınan tanker sürücüsü Özkan Kepez, direksiyon başında uyuması nedeniyle kazanın meydana geldiğini söyledi. 
Kaza, saat 08.30 sıralarında, Antalya- Isparta yolunun Karaöz mevkisinde meydana geldi. Özkan Kepez yönetimindeki 32 HL 868 çekici, 32 DC 210 dorse plakalı akaryakıt tankeri, Şaban Doğan'ın kullandığı ve ortaokul öğrencilerinin taşındığı 07 AJJ 27 plakalı servis minibüsüne arkadan çarptı. Sürücülerinin kontrolünden çıkan tanker ve öğrenci servis minibüsü tarlaya savruldu. Minibüsün takla atarak, devrildiği kazada sürücü Şaban Doğan ile aralarında velilerin de bulunduğu çoğu öğrenci 15 kişi yaralandı.
3'ÜNÜN DURUMU AĞIR
Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Çevredekilerin de yardımıyla minibüsten çıkarılan yaralılar, ambulanslarla sağlık görevlilerince Antalya'daki çeşitli hastanelere götürüldü. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi.
Karaöz Mahalle Muhtarı Salih Özkan, "Öğrenciler, Karaöz Ortaokulu'nda eğitim görüyorlar. Servis, öğrencileri Aksu'ya bağlı Ortaköy ve kırsal mahallelerden alıp, okula götürüyordu" dedi.
TANKER SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA
Öte yandan jandarma ekipleri, çevredekilerin tepki gösterip, saldırıda bulunmaması için tanker sürücüsü Özkan Kepez'i bölgeden uzaklaştırdı. Gözaltına alınıp, karakola götürülen ve kazadan yara almadan kurtulan Kepez, ilk ifadesinde, "Direksiyon başında uyudum. Kaza da bundan dolayı meydana geldi" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yük kamyonlari!!!

20 Nisan 2018 Cuma 14:01

burdur pilakali bir kamyon tugla yüklemis, kamyunun yantarafindan tuglalar yola savrula savrula gidiyor! Resmen trafiklte tehlike saciyor; Arkasindan minübüsle biz gidiyoruz ha simdi bizim aracin camina gelecek ha simdi diye korkuicerisinde gittik resmen!

bu yolu kim kontrol edecek

19 Nisan 2018 Perşembe 20:00

katil tanker ve çimento kamyonları ısparta antalya arasında kesinlikle trafik kurallarına uymuyorlar, yiğit bir vali arıyoruz ısparta çıkışına ve antalya girişine karayolları tartı ve yol kontrol istasyonu arıyoruz, tırmanma şeridinde sollayarak viraja giriyorsun bir bakıyorsun aşırı yükle iniş aşağı fırtına gibi inen kamyon senin şeridine girmiş kafa kafaya geliyorsun. Yakıtları kontrol eden yok, ayıptır günahtır

Kaptan RIZA..

19 Nisan 2018 Perşembe 14:16

Duble yol olsa ne olacak arkadaşlar, adam UYUDUM diye ifade veriyor. Çift yol olsa bile karşı şeride geçme olasılığı da var. HIZ;TRAFİK KURALLARINA RİAYET ETMEME VE UYKU halleri,görüyoruz işte İstanbulda karşı şeride geçen çok araç oluyor.Yine de geçmiş olsun.

DERBOĞAZI NOILACAK BÖYLE

19 Nisan 2018 Perşembe 11:45

BU YOL 10 SEÇİM DAHA GÖTÜRÜR.. YAKINDA BAŞLARLAR DEREBOĞAZI DUBLE YOLU MASALINA... ALLAH RAHMET EYLESİN. 81 İLİN DUBLE BAĞLANTISI OLMAYAN VARMI ISPARTADAN BAŞKA. DAĞLARA TAŞLARA TÜNEL AÇILDI HALA ISPARTAMIN DUBLE YOLU YOK.. YOL YAPTIK YOL

Raziye

19 Nisan 2018 Perşembe 11:22

Hadi bu ara Dereboğaz'ı yolunu yaptırıverin gari.

Veli

19 Nisan 2018 Perşembe 10:16

Okul gezileri de tehlike saçıyor ve bu kazaların önünü açıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR