27 Nisan 2024 Cumartesi

YAKALANDILAR

YAKALANDILAR

Isparta

Vatan Mahallesinde faaliyet gösteren bir markette meydana gelene hırsızlık olayı ile ilgili olarak işyeri sahibinin bilgi vermesi üzerine ekiplerimizce olay yerine gidilerek gerekli incelemeler yapılmıştır.

Yapılan ilk incelemelerde işyerine ait PVC doğrama kısmının kırılarak içeri girilmiş olduğu, işyerinden raflarda dizili olarak bulunan toplam maddi değeri 3.500 TL olan 380 paket sigara, çekmece içerisinde bulanan 150 TL ile poşet içerisinde bulanan 100 TL madeni paranın çalınmış olduğu anlaşılmıştır.

Ekiplerimizce meydana gelen işyerinden hırsızlık olayının fail ya da faillerinin tespit edilebilmesi için yapılan çalışmalar sırasında Vatan Mahallesi 232. Cadde üzerinde durumundan şüphelendikleri iki şahsı durdurarak şahısların sırt çantalarını kontrol ettiklerinde içerisinde değişik markalarda 81 paket sigara bulunduğu görülmesi üzerine U.Ö. ve F.D. isimli şahıslar yakalanarak sigaralar muhafaza altına alınmıştır.

Şahısların alınan ifadelerinde sigaraları hırsızlık olayının meydana geldiği marketten çaldıklarını, ayrıca buradan almış oldukları paraların bir kısmını harcadıklarını, hırsızlık olayının gerçekleştirdiklerinde yanlarında M.B. isimli arkadaşlarının da bulunduğunu beyan etmeleri üzerine ekiplerimizce adresi tespit edilen M.B. Bahçelievler Mahallesinde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Haklarında gerekli yasal işlemler yapılan U.Ö., F.D. ve M.B. isimli şahıslar “İşyerinden Hırsızlık” suçundan adli mercilere sevk edilmişlerdir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR