19 Nisan 2024 Cuma

VİRÜS YAN YANA YÜRÜRKEN GEÇEBİLİR

VİRÜS YAN YANA YÜRÜRKEN GEÇEBİLİR

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaşarak, "Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de" dedi.

Bakan Koca, Twitter hesabından sokakta yürüyen 5 gencin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta, arka tarafta bulunan 2 kişinin maskelerini düzgün taktıkları gözlenirken, öndeki 3 arkadaşın ise maskelerini çene altında taşıdıklarını görüldü. Bakan Koca, bu fotoğrafa ilişkin, "Bu karede, salgına karşı ön planda 5 kişiyiz. Üç arkadaş, koronavirüse taviz vermiş. Oysa virüs, biriyle karşı karşıya dururken de geçebilir, yan yana yürürken de. Bir dahaki karşılaşmamızda sizi daha donanımlı görelim arkadaşlar" değerlendirmesinde bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Koray

12 Temmuz 2020 Pazar 18:36

Bence bakan artik bu uyarilari yapmasa da olur.Suana kadar durumun ciddiyetini anlayan tedbirini alıyordur,anlamayanin kafası zaten takozdur civi gibi caksan maske tak tedbir al desen yine de anlamaz. Böyle takoz kafalar icin virus bulassa bile üzülmüyorum,ne demisler tedbir kuldan takdir Allahtan.Tedbirini almayan sonuca katlanir

Kızgın

12 Temmuz 2020 Pazar 17:48

Düğünler açıldı hiç sosyal mesafeye uyan yok onlara önlem alınmazsa daha çok yayılır bu virüs

esnf32

12 Temmuz 2020 Pazar 15:58

Bu corona haberleri artık kabak tadı vermeye başladı ekonomi piyasalar esnaf ne halde bilen yok gören yok hiç.

Ecrin07

12 Temmuz 2020 Pazar 15:51

Devletin aslında yaptığı yanlış.insanları bilinçlendirip sorumluluk kişide olmalı.bir çok bilim adamı maskenin zararlarını,açabileceği diğer sorunları,hastalıkları açıklıyor ama tek taraflı kararlar hep başka sorunların da sebebi.?insanların temiz hava alması,doğal ortamda bulunması,kendi ailesiyle olduğu yerde,özel araçında ve diğer aile bireyleriyle bir olduğunda maske ne olacak.yemek yerken,su içerken,her hangi bir şey yerken toplum içinde mikrop tatile mi çıkıyor,dinleniyor mu ki .??

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR