20 Nisan 2024 Cumartesi

VERİRSEN İSTERLER

Seçim çalışmalarını Yalvaç’ta sürdüren AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç kendisinden isteklerini dile getiren köylülere istekleriniz artmış deyince köy halkı ‘Verenden istenilir vekilim’ cevabını verdi

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili ve birinci sıra adayı Süreyya Sadi Bilgiç seçim çalışmalarını Yalvaç ilçesinde sürdürdü. İlk olarak parti binasına gelen ve burada hazırlanan ekiple birlikte köylere ziyarete giden Bilgiç’in ilk durağı geçtiğimiz yıl kasabadan köye dönüşen Sücüllü köyü oldu. 

    İSTEKLER ARDI ARDINA GELDİ

    Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu, İGM üyeleri Hakan Yurttadur ve İrfan korkmaz, kalabalık partililer ile köye girişte muhtar ve halk tarafından karşılandı. Köy meydanında bulunan kahvehanelerde oturan vatandaşlar ile tek tek el sıkışan ve hatırlarını soran Bilgiç daha sonra köylüler ve muhtarın taleplerini aldı. Muhtar Ahmet Karaağaçlı’nın istekleri birbiri ardına gelince vekil; “Muhtarım seçimden bu yana 3 ay zaman geçti o zaman 3 isteğin vardı şimdi 13 olmuş. Seçim bir daha tekrar edilecek olsa gözüm korktu 23 olacak’ deyince köylülerden biri ‘Sayın vekilim veriyorsunuz ki istiyoruz. Verenden istenir vermeyenden ne istersin ki Allah razı olsun’ dedi.

    Muhtar Ahmet Karaağaçlı köylerinde içme suyu, kanalizasyon şebekelerinde sorun olduğunu, sulama suyunda damlama projesi istediklerini, çöp konteynırlarının eksik olduğunu, Körküler köyüne ulaşımı sağlayan yolun kumlanmasını, kilit parke döşenmemiş sokaklar için taş artırımı yapılması gibi talepleri iletti. İl Özel İdaresi yetkililerine bu istekleri not aldıran Milletvekili Bilgiç, ‘Köylerimizin bu tür ihtiyaçlarının karşılanması için bu yıl Özel İdare bütçesine 46 milyon liralık kaynak aktardık. Bu kaynak ile köylerimizin çoğu ihtiyacı giderildi. Eksik kalanları da tespit ediyoruz bunları da en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Siz rahat olun’ cevabını verdi.


    BİZ SİZDEN MEMNUNUZ 

    Muhtarın istekleri tamamlanınca köy halkı ile sohbet eden milletvekiline vatandaşlar ‘Bugüne kadar ne istediysek aldık ve seçimlerde bizde üzerimize düşeni fazlası ile yaptık. Biz sizlerden memnunuz Allah yar ve yardımcınız olsun 1 Kasım’da Isparta’dan 3 vekil çıkaracağız inşaallah. Bizim gördüğümüz bu şekilde’ diyerek memnuniyetliklerini dile getirdiler.

    Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç köy halkına teşekkür etti ve helallik diledikten sonra köy ziyareti programına devam etmek üzere Yarıkkaya, Çamharman ve Bağlarbaşı köylerini ziyaret etti.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

16 Ekim 2015 Cuma 10:58

Deveye diken yalvaçlıya diken lazım.

sengetli

16 Ekim 2015 Cuma 09:38

sayın bilgiç.malum seçim zamanı.köy köy ilçe ilçe gezersiniz.seçildinizmi gezme işi biter.malum normal.iyide gezerken hiç çevre yolunu görmüyonuzmu.yolu kazıdılar.kaç ay oldu.hala asfalt yok.bilginize.yol tam bir rezalet.

köy

16 Ekim 2015 Cuma 08:51

yalvacın akp gelmeden önce 110 nufusu vardı köylerle şimdik 55 bine düştü insanlar devamlı issizlikten göc veriyor yaşlı insanlar kaldı gübre 98 olmuş bugday 5 neyinden mem nunlar bilemedim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR