26 Nisan 2024 Cuma

VELİLER DİKKAT!

MİLLİ Eğitim Bakanlığı 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderdiği genelgede, kapatılması konusunda karar alınan bazı dershanelerin seviye tespit ve belirleme sınavları ve kayıtlar yaptıkları duyumlarını aldıklarını, öğrenci ve velilerin mağdur edilmemesi için bunların engellenmesini istedi.

Isparta

Milli eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilin Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen yazıda, ilgi Kanunla 5580 sayılı Kanuna eklenen geçici 5. madde de Özel Dershaneler ile gerekli dönüşümü tamamlamayan Özel Öğrenci Etüt Eğitim Merkezlerinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin 01.09.2015 tarihinde sona ereceği belirtilerek,şöyle denildi:

 

"Ancak, Genel Müdürlüğümüze ulaşan duyumlar vebilgilerde, afiş, el ilanı, bilboardlar, görsel ve yazılı medyada bazıdershanelerin veya dershane gruplarının 2015- 2016 eğitim-öğretim yılı içinSeviye Tespit Sınavı, Seviye Belirleme Sınavı vb. adlar altında sınav yaparakbu sınav sonuçlarına göre öğrenci kayıt ettikleri yönünde Bakanlığımızabilgiler ulaşmıştır. Özel dershaneler ilgi kanun kapsamında 01.09.2015tarihinde kapatılacağından öğrenci ve velilerin mağdur edilmemeleri amacıylayukarıda belirtilen sınavlara izin verilmemesi ve iliniz kamuoyununbilgilendirilmesi noktasında, gereğini rica ederim."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yerini bilen varmı?

03 Ocak 2015 Cumartesi 18:41

okul aile birliği başkan ve yardımcısını tanıyorum. zaten başka üye yok çünkü zaten iki öğrencisi varmış.

unuttuk bile

03 Ocak 2015 Cumartesi 18:39

haber alamaz olduk. Isparta için marka değeri olan bir kurumdu. her halde türkiye üçüncüsü oldu diye kapattınız. neden birinci olamamışlar? :)

dershaneler milletin

03 Ocak 2015 Cumartesi 18:34

dolar altın değil, asıl kriz habercisi hükümetin hala iş başında olmasıdır. mutlu sona az kaldı. sabrediyorlar. en sonunda akp dönemi kapanacak. halkımız baki kalan bu kubbede eski akp yi anacak. şimdiki akp yi eski akp bile istemiyor. değişim, açılım derken hırsızlar ile polis yer değiştirdi. dünya bizi dinlemiş, almanya, Hollanda, iran, İsrail, Amerika biliyor ama vatandaşımız imralı ve oslo hususunda uyutuluyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR