19 Nisan 2024 Cuma

VEKİLLERİMİZ ACILI AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI....

Yalvaç İlçesi'nden, elma bahçesinde çalışan işçileri Gelendost'a götüren midibüs şarampole yuvarlandı; 18 kişi ölürken 28 kişide de yaralandı.

Isparta

Kaza saat 07.15 sıralarında Yalvaç'ın Balkonak Köyü'ne 2 kilometre uzaklıktaki meydana geldi. Yalvaç'tan Gelendost'a elma toplama işinde çalışanları götüren ve sürücünün kimliği henüz öğrenilemeyen 42 D 0881 plakalı minibüs, virajlı yolda şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 18 kişi hayatını kaybetti   

 

ISPARTA  MİLLETVEKİLERİ ACIMIZ BÜYÜK

 

AK Parti Isparta milletvekileri Recep Özel, Süreyya Sadi Bilgiç ve Chp milletvekili  Ali Haydar Öner Akşehir'de yaralıları ziyaret etti.Feci kazada yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dileyen vekiler ölen vatandaşların ailelerine ise başsağlığı dilediler. Bu tür  kazaların bir daha tekrarlanmamasını temenni eden Vekiller 'çok üzücü bir durum,hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine  de başsağlığı dileriz. Ayrıca yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz”  dediler . Yaralıları hastanelerde ziyaret eden Vekiler daha sonra vefat edenlerin cenazelerine katıldılar.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR