19 Nisan 2024 Cuma

VEKİL AND İÇTİ ALKIŞ KOPTU!

TBMM'de yeni dönem dün başladı. Geçici TBMM Başkanı Deniz Baykal'ın açılış konuşmasının ardından 25. dönem milletvekilleri yemin etti.

Isparta

Kürsüye gelen AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya SadiBilgiç ise yemin kağıdına bakmadan yeminini tamamladı. Bu sırada AK Partisıralarından büyük alkış tufanı koptu. Mecliste en yaşlı üye olarak başkanlık eden CHP Milletvekili Deniz Baykal bile şaşkınlığını gizleyemedi.

MİLLETVEKİLLERİNİN ETTİĞİ YEMİN METNİ:  "Devletin varlığı ve bağımsızlığını,vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı,milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine antiçerim."


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MILLET

25 Haziran 2015 Perşembe 18:00

HAY MAASALLAH!

ısparta

25 Haziran 2015 Perşembe 17:31

Dersine çok iyi çalışmış.Aferin 100 aldın!

ettekrar

25 Haziran 2015 Perşembe 11:07

Vekillik suresince haftada bir kez okusalar cok daha guzel okurlar ezbere

M E ARAS

24 Haziran 2015 Çarşamba 15:10

INSAN GERCEKTEN HAYRET EDIYOR.NASIL OLURDA 50-60 KELIMELIK BIR CUMLE EZBERE OKUNABILIR VE VURGULARI BU DENLI YERINDE VERILEBILIR. INANILIR GIBI DEGIL.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR