25 Nisan 2024 Perşembe

VE O YOL ASFALTLANIYOR

ISPARTA'NIN Senirkent İlçesi'ne bağlı Büyükkabaca Kasabası ile Garip Köyü arasındaki yolun asfaltlanması için protokol imzalandı.

Isparta

AK PARTİ İlçe Başkanı ve İl genel Meclisi üyesi Kadir Heybeli’nin girişimleri sonucunda artık o yol asfalta kavuşuyor. Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ise protokol imzaladı.  

Büyükkabaca  Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin ise yaptığıaçıklamada; Katkılarından ve desteklerinden dolayı Valimiz Vahdettin Özkan’a Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç’e ve Recep Özel’e, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’na, İlçe Kaymakamımız Mehmet Sayın’a ve katkıları ve emekleri geçen bütün herkese teşekkür ederiz dedi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VEKIL DEGIL ! ASL(SECMEN)

12 Mayıs 2015 Salı 11:17

AKP DIGERLERININ YAPTIKLARININ HEPSINI MILLETIN GÖZÜNÜN ICINE BAKA BAKA SATAR! YANI NEYMIS(( DIGERLERI YAPAR , AKP SATAR! )) ATATÜRKTEN BU GÜNE YAPILAN BÜTÜN FABRIKALAR , KITLER, YER ALTI , ÜSTÜ HAZINENIN BÜTÜN MAL VARLIKLARI SATILMADIMI?

sözalp

07 Mayıs 2015 Perşembe 17:35

akp e seçım zamanı yapar yada yaparız der kımın parasıyla yapıyorlar.bunları yapmak gorevlerı hukumet bu ya.sankı akpe kendı cebınden yapıyor.unutmayın yaptıkları her şey tum musrıflıklerde senın benım cebımden cıkıyor.

DİĞERLERİ BAKAR

07 Mayıs 2015 Perşembe 09:46

Herşeyi AKP yapar, YSK Anayasa Mahkemisi, Bazı savcılar, bazı polisler, bazı hakimler, TRT ve RÜTÜK, Diyanet İşleri, Meclis Başkanı ve daha pekçok başkan hep bakar seyirci kalır kendini Kralların Başkanı zanneden şahısın gözünün içine bakar. ne buyurursa koşup hemen yaparlar. Yarın hesap verirken baktığı şahıs ayrı kendileri ayrı muamele görecekler. Ağaya Beleş devri bittiğinde hesap ödeme faslı başladığında Kral Çıplak deseniz de hesabı ortak ödeyecekler.

kADİR UYAR

06 Mayıs 2015 Çarşamba 21:44

Asvalt yapıceniz sav yolundaki gibimi olcek..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR