04 Mayıs 2024 Cumartesi

Adli tıp raporundan darbeye bağlı ölüm çıktı

Adli tıp raporundan darbeye bağlı ölüm çıktı

Isparta

BOMBA 32 ÖZEL HABER - Isparta’nın Sütçüler İlçesi İbişler Köyü’nde geçen yıl 18 Ağustos tarihinde düşmeye bağlı olarak yaralanma nedeniyle hastaneye kaldırılan ve 16 gün sonra hayatını kaybeden 64 yaşındaki Hatice Şenol’un adli tıp raporunda vücuduna darbe aldığı için öldüğü tespit edildi. Yapılan araştırma sonucunda eşi Hasan Basri Şenol (61) gözaltına alındı. İfadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay geçen 18 Ağustos günü meydana geldi. Hatice Şenol, düşme sonucunda yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Isparta Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan Şenol, 02 Eylül 2023 tarihinde hayatını kaybetti. Şenol’un cenazesi Halife Sultan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Olaydan yaklaşık 8 ay sonra adli tıp raporu sonucuna göre Hatice Şenol’un vücuduna aldığı darbeye bağlı olarak öldüğü tespit edildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Şenol’un eşi Hasan Basri Şenol dün gözaltına alındı. İfadesinin ardından sevk edildiği Sütçüler Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak Isparta Cezaevine teslim edildi.

Şenol’un ise eşi Hatice Şenol’un düşmesinden 1 gün önce yumruk attığını ifadesinde itiraf ettiği öğrenildi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Idam nerede

25 Nisan 2024 Perşembe 13:00

Yav, arkadaş, miras için mi yüksekten attı kadını acaba???idam cezası niye çıkartılmıyor??

Vatandaş

25 Nisan 2024 Perşembe 12:56

Ne hayallerle yaşanan cocukluklar ve acı sonlar,,yaşanmamışlıklar...kader kötüleri yaşamınıza sokmamalı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR