19 Nisan 2024 Cuma

VE MELİKLER KÖPRÜSÜNDE MUTLU SONA ULAŞILDI

Isparta'nın Sütçüler İlçesinde bölge halkının 1980'li yıllarda Karacaören Göletinde ki suların toplanmasından sonra bir hayal haline gelen bağlantı yolu Melikler Köprüsü bugün hizmete açıldı.

Isparta

Isparta'nın Sütçüler ilçesi ile Burdur'un Bucak ilçesini birbirine bağlayan Melikler Köprüsü 380 metre uzunluğunda inşa edildi.

Köprünün açılması ile birlikte Sütçüler ilçesindeki turizm potansiyelinin artması ve bölge halkının ulaşımının kolaylaşması sağlandı. Antalya'nın turizm pastasından bölge halkının da doğa turizmi sayesinde pay alması bu  köprü sayesinde artacak.

Isparta ve Burdur protokolü ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışa Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Valisi Şehmuz Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı  ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Isparta İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı ile siyaset ve protokol tam kadro oradaydı.

Bu köprünün açılışının iki ilin dostluğunu artıracağını söyleyen Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Isparta Burdur arasındaki dostluk yolundan sonra, Melikler Köprüsünün de iki ilin bağını kuvvetlendireceğini ifade etti. Vali Yılmaz, projenin bitirilmesinde iki ilin el ele vererek koordineli çalışmasının etkisi büyük dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

30 Eylül 2017 Cumartesi 12:38

Çok şükür açıldı..Ancak gel gör ki devletim tüm imkanları ellerindeyken,Taa 15 yıl sonra bitirebildiler.20 yıl önce kendi hemşerileri Halil YILDIZ bu köprü için büyük yol katetti.Ama vekilliği bitince ta 20 yıl beklendi.Yinede hayırlı olsun sütçülerimize..

ISPARTA

29 Eylül 2017 Cuma 16:01

IYİ GÜZEL İŞ OLMUŞ DEVLETİMİZİ ALLAH YÜCELTSİN. YALNIZ BU AÇILIŞ PROTOKOLLERİNİ İPTAL EDİN ORAY 100 LERCE KİŞİ GİDİYO BUNUN DEVLET HARCIRAHI YAKITI ARABANIN BAKIMI BİR DÜNYA MASRAF BİRSENE BU LÜZUMSUZ MASRAFLARI YAPMASAK ISPARTA ANTALYA YOLU MALİYETİ ÇIKAR.

köprümüz hayırlı olsun. süreyya bey ve osman zabun

29 Eylül 2017 Cuma 15:22

yazıkya isa başkan portokolde 2. sırada yer almış üzülür o şimdi, lütfen bu tip açılışlarda onu öne koyun 1. sırada yer alsın, o en güzel yerleri hak ediyor, şimdi 2. sırada arkalarda kaldım diye uyuyamaz. hatta bu yorumu yazanı bile merak eder :) şaka saka isa baskan alınmıyorsun deyilmi seni sevdiğimizden diyoruz

Asas

29 Eylül 2017 Cuma 14:22

40 yıllık özlem ama açılış niye sönük geçti.40 kişi yoktu.acaba insanlar bazıları olduğu için mi katılmıyırlar.o bazıları iyi düşünmesi lazım.ısparta da herkezi küstürdünüz.

n.k 009

29 Eylül 2017 Cuma 14:17

açandan ve emeği gecenlerden allah razı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR