28 Mart 2024 Perşembe

VE 3 GÜN SONRA TESLİM OLDU !

Bayramın ilk günü eski hasmını arkadaşları ile birlik olup dövdükleri iddiası ile aranılan Abdullah G. Olaydan 3 gün sonra karakola gelerek teslim oldu

Isparta

Yalvaç’ta bayramın ilk günü akşam saatlerinde Çarşı Mahallesi Oduncu Sokakta dövülerek hastanelik edilen Savaş Çivici olayının failleri olduğu iddiası ile polis tarafından aranılan 3 şüpheliden biri olan Abdullah G. teslim oldu. Poliste verdiği ifadeden sonra Savcılıkta da ifade veren ve tutuklanma talebi ile Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen Abdullah G. Tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayın gerçekleştiği Pazartesi gününden bu yana kayıp olan ve polis tarafından heryerde didik didik aranılan Abdullah G.’nin Perşembe günü polis merkezine gelerek görevlilere teslim olduğu öğrenildi. Diğer 2 şüpheliden ise halen haber alınamıyor.

BİZDÖVMEDİK KOŞARKEN DÜŞTÜ

Belediye Özel Kalem’de hizmetli olarak görev yapan Savaş Çivici’nin feci şekilde dövülmesi olayı ile ilgili olarak şüpheli konumunda olan 3 kişiden biri olan Abdullah G. Poliste ve Savcılıkta verdiği ifadesinde şahısı kendilerinin dövmediğini koşarken düştüğünü iddia ettiği öğrenildi.

TEDAVİSİDEVAM EDİYOR

   Olaydan sonra Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve buradan hayati tehlike kaydı ile SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Savaş Çivici’nin kaburga kemiklerinde kırıklar olduğu ve Göğüs Cerrahi Servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

EVİ DEKURŞUNLANMIŞTI

 SavaşÇivici’nin Kızılca Mahallesi’nde bulunan evinin bir kaç ay önce aynı şahıslar tarafından av tüfeği ile kurşunlandığı bildirilmişti. Aynı tarhlerde birişyerinin de kurşunlanması olayına karıştığı iddia edilen sanıklar tutuklanmışilk duruşmada ise serbest kalmışlardı.

DİĞERŞÜPHELİLERİN ARANILMASINA DEVAM EDİLİYOR

SavaşÇivici’nin dövülmesi olayına karıştığı iddia edilen M.A. F ve A.S’nin aranılmasına devam edildiği yakalanmalarının an meselesi olduğu öğrenldi.

MADENLİ’DE BİR KİŞİYİ DAHADÖVDÜKLERİ İDDİA EDİLDİ

Şahıslarınbu olaydan sonra Madenli köyünde oturduğu belirlenen Davut Alkış isimli birşahısı daha dövdükleri bu olayla ilgili de Gelendost Jandarması tarafından aranıldığı haber verild

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdullah Ç.

04 Ağustos 2014 Pazartesi 19:28

Yalvac li bu çocukları bilir , kime sorarsanız sorun herkesin diyeceği belli. O nedenle her türlü vukuat olan insanların yalan konuşmasıda yada savcıya yalan ifade de bulunmasıda ****et normal. Zaten doğru konuşsalardı şaşırırdım.

HALİT

04 Ağustos 2014 Pazartesi 09:47

BU İNSANLAR ARTIK CEZAEVİNİ ARZULAYAN HATTA VE HATTA ORADA YATTIM DİYE HAVA ATAN İNSANLAR. HALK İÇİNDE GEZMELERİ SAKINCALI OLDUĞU AŞİKAR. EN KISA ZAMANDA DİĞERLERİNİNDE YAKALANIP CEZAEVİNE GÖNDERİLMESİ ÇOK YERİNDE OLACAKTIR.

VATANDAS

03 Ağustos 2014 Pazar 19:18

YOK YOK KENDI KENDINI DÖVDÜ DESE DAHA MANTIKLI OLURMUS ! NASRETTIN HOCA KADILIK YAPARKEN 2KISI GELMISLER BIRI DIGERINI KULAGINI ISIRIP KOPARDIGI ICIN O SAHISTAN DAVACI OLDUGUNU IFADE EDER , DIGER SAHIS KISININ KENDI KULAGINI ISIRDIGINI IDDA EDER! ONA DÖNMÜS BU DURUM !

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR