26 Nisan 2024 Cuma

Vatandaşı dinleyen yok!

Vatandaşı dinleyen yok!

Isparta

Eğitimci Cumhur Eşref Ünsal isimli kişinin Antalya AnıtlarYüksek Kuruluna yazmış olduğu dilekçedir.

 

Antalya Yüksek Kurulu

Antalya Bölge Kurulu Müdürlüğüne

                                                                      ISPARTA

 

 

Isparta Merkez Prof. Hasan Gürbüz Parkı, IspartaBelediyemizin Meclis kararı ile altına üç katlı otopark yapılacak olup üzerindekiçeşitli ağaçlar kesilecek ve zarar görecektir. Zemin etüdü çalışmalarıbitmiştir. Prof. Hasan Gürbüz Parkının sınırları içinde bir ‘’Atatürk’’ Anıtımevcuttur. Bu anıt Kemal Yontuç heykeltraş’ı tarafından 1933 yılındaCumhuriyetin 10. Yılında Atatürk’ün bire bir poz vermesi ile ayakta bir kareüzerinde yapılmıştır. Beyaz mermerdendir. 81 Yaşında olup Türkiye’de, Dünya’dave Isparta’da tektir. Yapıldıkları dönemin tarihini, mimari sanatsal vekültürel özelliklerini taşıyan taşınmaz bir eserdir. Kurulunuzca Atatürkanıtının yerinde durmasını ve koruma altına alınmasını arz ederim.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet karaduman

15 Kasım 2014 Cumartesi 01:05

BİZİM ISPARTADA BU ADAMA OY VERENLERİN ESERİ HEPSİ ŞEHRİN ANASI AĞLADI SAĞOLSUN Y Z G

saadet büyükçaylı

14 Kasım 2014 Cuma 23:34

bu parkı bu hale getirdinizya ne diyeyim artık..o güzelim çınarlar ıhlamur ağaçları nasıl bi vicdan sahibisiniz başkan..ak parti ağaç kesiyor peki siz napıyorsunuz..ve şehrin müstesna yerlerinden biriydi burası...burada otopark olurmu....yakışığı varmı şehrin altının oyulduğu yerleri görüyoruz merko yeraltı çarşıları kim iniyorki ****ara kabus gibi..neden şehrin özelliklerini güzelliklerini bozuyorsunuz..bu şehir hepimizin burayı bozacağınıza gazi kemal mahalledeki çarpık yapılaşmayı önleyin..

Mehmet Erçevik

14 Kasım 2014 Cuma 23:31

Kafayı bırak mühendislikte orada kuma gömüleceğe benziyor merkezde aşırı yoğunluk nedeniyle şehir içine girilemez iken aynı alanda insan yoğunluğunu ve araç trafiğini daha da artıracak böylesine bir uygulama mantıksız bırakın oraya otopark yapmayı şehrin 5- 10 ilerisini gören insanların belediyeyi yıkıp başka yere ****ürmesi lazım Bu kadar yormayın kendinizi şehirciliğin ne olduğunu bilmiyorsanız Konya ve Kayseri belediyelerinden bu işlerin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

ilter yurtseven

14 Kasım 2014 Cuma 15:26

heykeli yerine koysa ne yazar! heykelin üzerinde durduğu kaide heykelin kendisi kadar değerli bir sanat eseriydi ve kenan yontuç'un imzası da bu kaidenin üzerinde yer almaktaydı fakat kaidenin vandalca kırıldığını ve yok edildiğini görmekteyiz. acı olan bu durumun farkındalığının olmaması daha da acı bir durum, eski ısparta evlerinin yakılıp yıkıldığı bir şehirde böyle vakalar şaşırtıcı değil ve ısparta belediyesinde bu vandallığa engel olacak bir kişinin bile olmaması düşündürücü...

ISPARTALI

14 Kasım 2014 Cuma 14:14

AHMET NECİP AĞABEY, BUNLARIN HEPSİ DE ORTALIK KARIŞTIRICI. BAŞKA DA BİR HALT DEĞİL. BAŞKAN NE DİYOR? O PARKIN OLDUĞU YERİ OTOPARK YAPACAĞIM, YERİNİ TEKRAR AYNI ŞEKİLDE PARK YAPARAK AĞACINI DA DİKECEĞİM, ÖZELLİKLE **A T A T Ü R K** HEYKELİNİ DE YERİNE KOYACAĞIM. AKIL VAR MANTIK VAR KÖSTEBEK Mİ BU ADAM(BAŞKAN) ÜZERİNDEKİ ŞEYLERİ KALDIRMADAN OTOPARKI NASIL YAPACAK ACABA? NANKÖR BUNLAR NANKÖR. İŞLERİ GÜÇLERİ BOŞ BOŞ KONUŞMAK.

ALTTAKİ YORUMA CEVAP

14 Kasım 2014 Cuma 06:28

ORADA AĞAÇ KESİLMEDİ.GÖLTAŞTAN MAKİNA GELDİ SÖKTÜ VE YERLERİNE DİKİLDİ.SEN DELİKANLI İSEN KİMLİĞİN BELİRT.BEN AHMET NECİP.BELEDİYENİN KARŞISINDA YERİM VAR.KÖTÜ SÖZLER SÖYLENE AİTTİR.HADE ORDAN İŞ BİLMEZ ADAM.AMAÇ ORTALIĞI BİLMEDEN KARIŞTIRMAK HERHALDE.

spartans

13 Kasım 2014 Perşembe 23:23

yeşile saygı nerede? atıp tutuyordu başkan biz çevreciyiz ağacı korururz diye.sözde ağaçlar zarar görmeyecekti...O kesilen ağaçlar cehennemde odun olarak döner inşallah...

umut

14 Kasım 2014 Cuma 15:45

yapabileceğiniz tek şey bu sayfalara böyle bilinçsiz cümleler yazmak. önce emin olacaksınız kimsenin günahını almaya gerek yok. ağaçlar kesilmedi kökleriyle alındı yanlış birşey yapacak olsalardı böyle göz önünde yapmazlardı emin olun. yazdığınız her söz kışkırtma amaçlı çok bilinçsizsiniz kimse kanmasın bu boş sözlere.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR