23 Nisan 2024 Salı

VATANDAŞ AKIN EDİYOR !

VATANDAŞ AKIN EDİYOR !

Isparta

 Burdur Bucak Belediyesi, FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz’da yapılan darbe girişimiyle alakalı vatandaşların duygu ve düşüncelerini paylaştığı“Tarihe not düşüyoruz” standı oluşturdu. Vatandaşların yoğun bir şekilde uğradığı standa ilk olarak “İdamın geri gelmesi” için imzalar atılıyor ardından 15 Temmuz darbe girişimiyle alakalı düşünceler anı defterine yazılıyor.

 

İdamın geri gelmesi için ilk imzayı atan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu anı defterine de duygu ve düşüncelerini yazdı. Başkan Mutlu, “15 Temmuz’daki darbe girişimin olduğu kapkara geceden aydınlık olan bugünlere şükürler olsun ki hep birlikte ulaştık. Demokrasi nöbetlerimiz hemşerilerimizin yoğun katılımıyla devam ederken vatandaşımızın bu nöbetlerde özellikle vurguladığı bir talebi olmuştu o da idamın geri gelmesiydi. Bizler deBucak Belediyesi olarak bu talebin yerine getirilmesi için imza kampanyası başlattık. Darbe girişimini püskürten vatandaşlarımız tarih yazdı, bu tarihi olayla alakalı da vatandaşlarımızın duygu ve düşüncelerini yazması için anı defteri oluşturduk” dedi.

 

Milli İradeye ve Demokrasiye sahip çıkan Bucak halkına teşekkür eden Başkan Mutlu, “Alçakça darbe girişimine karşı iradesini net şekilde ortaya koyarak Demokrasiye sahip çıkan hemşehrilerimiz idamın geri gelmesi için oluşturduğumuz imza kampanyamıza ilk gün yoğun bir şekilde katılım gösterdi.  Anı defterine de duygu ve düşüncelerini yazan vatandaşımızın vatan hainlerine karşı duruşu takdire şayandır. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğanın ikinci bir emrine kadar meydanları boş bırakmamasını rica ediyor ve idamın geri gelmesi için de imzalarını atmalarını istiyorum” şeklinde konuştu.

 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR