27 Nisan 2024 Cumartesi

VASUDEVA İSLAMI KABUL ETTİ

VASUDEVA İSLAMI KABUL ETTİ

Isparta

Isparta İl Müftülüğüne müracaat ederek Müslüman olmak istediğini belirten Almanya vatandaşı Julie Malını VASUDEVA, gerçekleştirilen ihtida merasiminde Kelime-i Şehadet getirdi ve Alia adını alarak Müslüman oldu.

İl Müftü Vekili Halil TAŞ’ ın başkanlığında gerçekleştirilen ihtida merasimine Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlandı. Merasimde Müftü Vekili İslam Dini’nin temel esasları ile ilgili bilgi verdi. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı Sitesinden yararlanarak sağlıklı dini bilgiler edineceği bildirildi.

Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman olan Julie Malını VASUDEVA’ ya Kutsat Kitabımız Kur’an-ı Kerim ve İlmihal Hediye edilerek İhtida Belgesi verildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kim Müslümanım Diyenlere Bakarak Müslüman Olur

17 Nisan 2019 Çarşamba 00:59

İnşallah Alman Uyruklu Kardeşimiz Aklederek Araştırarak Allah'ın İndirdiyi Bilimsel İslamı Arı Duru Gönül İle İman Etmiştir. Diliyle Müslümanım Deyip de Çıkar İçin Uydurulmuş Dine Piyon Olmaz. Müslümanım Diye Kibirlenenler de Yalan Çalan Haram Torpil Rüşvet İsraf Kamu Malına El Uzatmak Kul Hakkına Girme Akla Hayale Gelmeyecek Kadar İreç ve Pis İşler Müslüman Olduğunu İpda Edenler'de. Kim Müslümanım Diyenlere Bakarak Müslüman Olur? Hata Müslümanım Diyenlere Bakan Din'den İman'dan Nefret Eder.

Mehmet

16 Nisan 2019 Salı 23:03

hey allam ya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR