26 Nisan 2024 Cuma

VAŞAK ÖLÜ BULUNDU!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde iple ağaca bağlanmış vaziyette nesli tükenme tehlikesinde olan ölü vaşak bulundu.

Isparta

Eğirdir'e bağlı Balkırı Köyü'nde sabah saatlerinde boşarazideki bir ağaca bağlanmış vaziyette ölü vaşak gören köylüler yetkililerehaber verdi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri olayyerine gelerek vaşağı incelemek amacıyla götürdü.

Doğa Koruma Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürlüğü yetkililerivaşağın detaylı incelemenin ardından Kovada Gölü Milli Parkı İdare ve ZiyaretçiTanıtım Merkezi'ne götürülerek sergileneceğini belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

05 Haziran 2015 Cuma 09:22

Kardeşim öncelikle hayırlı cumalar. tilki gibi saklanacağına, çakal gibi uluyacağına, aslan gibi adını yaz da in misin cin misin öğrenelim. tam 30 yıldır ssk lı olarak el işinde çalışıyoruz. öyle senin dediğin gibi bir elim yağda bir elim balda değil. 5 yıldır köyümdeki kanunsuz doğa katliamları ile uğraşıyorum. biraz yüreğin var ise sütçüler cumhuriyet savcılığındaki 30 a yakın dava dosyalarımı inceleyebilir, google de mahmut aksu doğa diye yazar onurlu mücadeleyi görürsün görmek istiyorsan!

ıspartalı

04 Haziran 2015 Perşembe 20:46

gereksiz konuşup Kasıtlı yorumlar yazıyon sıcacık yatağında!!!!!! Bir Çadır al da git yazılı kanyonda yaşa 24 saat , öyle şehir merkezinden bir elin yağda bir elin bağda yorum yapma

MAHMUT AKSU

04 Haziran 2015 Perşembe 14:49

siz orman müdürü milli parklar müdürü o sıcacık koltuğunuzdan kalkıpta dağları doğayı ne hale getirdiğinizi incelemez biz bu koltuğa oturmak için 15-20 yıl dirsek çürüttük bize ne dağlardan doğadan der, bu güzelim hayvanların yaşam alanlarını, dağları yok ederseniz (mermer katliamı ile) bu hayvanlarda hayvanların eline kalır. kaldırın o vücudunuzuda çandır köyüne bir gidin. hukuksuz ve kanunsuz verdiğiniz doğa katliamlarını bir görün. VİCDAN SIZLAR bu size bir şey anlatıyormu müdür!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR