26 Nisan 2024 Cuma

Valilik Basın’dan NOKTA’ya ziyaret

Valilik Basın’dan NOKTA’ya ziyaret

Isparta

Önceki gün saat 12.00’de gerçekleştirilen ve ziyarette bir konuşma yapan Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Orhun Yalçındağ; “ “Bilindiği gibi Nokta Gazetesi daha önce Demokrat Gazetesi grubunda yer alıyor ve o grupta yayın hayatını sürdürüyordu. Bu gazeteyi İşadamı Mehmet Baş ve dolayısıyla oğlu ve Isparta basınında sevilen bir isim olan Mustafa Baş arkadaşımızın alması gazeteye yeni bir soluk ve yeni bir yön getirmesi açısından sevindirici bir durum olmuştur.

Nokta gazetesinin bundan böyle tüm kesimlerin severek okuduğu ve okuyucu kitlesinin her geçen gün arttığı bir gazete haline geleceğine inanıyorum. Valilik olarak

bizde tüm basın mensupları arkadaşlarımız ve gazetelerle olan diyaloglarımızın Nokta Gazetesi sahibi Mehmet bey ve oğlu Mustafa beyle de aynı şekilde devam edecek.

Bu doğrultuda, Valilik Basın ve Özel Kalem Müdürlüğü olarak bugün bu gazetemizin yeni sahiplerini gazetede ziyaret etmek istedik. Sağolsunlar bu talebimi kabul ettiler ve bu ziyareti gerçekleştirdik. Ben, Nokta Gazetesinin yeni sahibi olan Mehmet Baş ve bu çerçevede oğlu Mustafa Baş arkadaşlarımıza gazetenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve basın camiasında başarılar diliyorum” dedi.

Gazetemiz sahibi Mehmet Baş adına bir konuşma yapan oğlu Mustafa Baş da Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Orhun Yalçındağ, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü personelleri Semih Ceylan ve Fatih Kaplan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kendilerine teşekkür etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR