25 Nisan 2024 Perşembe

VALİ YARDIMCISI KURTOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta makam odasında kendini vuran ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı.

Isparta

Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde bugün düzenlenen resmi töreninardından Kurtoğlu’nun cenazesi önce Isparta’ya daha sonra ise ikindi namazınamüteakip cenaze namazının kılınacağı Mimar Sinan Camii’ne getirildi. Cenazenamazı öncesi Kurtoğlu’nun resmi tabutun başına bırakılırken başında 2 polisnöbet tuttu.  Cenaze namazına KahramanmaraşValisi Mustafa Hakan Güvençer, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, GarnizonKomutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazenamazını ise İl Müftüsü Galip Akın kıldırdı. Kurtoğlu’nun cenazesi iseomuzlarda taşınarak cenaze taşıma aracına götürüldü. Ve daha sonra kentmerkezinde bulunan Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

OĞLU TABUTA SARILARAK AĞLADI

Cenaze namazı öncesinde Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu’nunoğlu Oğuzhan Kurtoğlu babasının tabutuna sarılarak ağladı. Kurtoğlu’nu iseGarnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz konula girerek teselli etti. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı oğlan

27 Mayıs 2016 Cuma 00:32

Bu adamı taa maraşta nasıl baskılar yaparak intihar ettirdiler?Yoksa mülteci kamplarını istemediği için mi?

hasan sadi kahyaoğlu

26 Mayıs 2016 Perşembe 09:55

pırıl pırıl bir genci toprağa verdik allah mekanını cennet eyleye kahramanmaraştan kalkıp gelen sayın vali ve değerli ekibi ile cenazenin organizasyonunun üslenmiş ısparta valisi sayın vahdettin özkan ve değerli ekibi çok samimi çabalar sarfettiler keşke böyle olmasaydı.çoçukları genç ve üzgün delikanlı allah kimseye böyle acılar yaşatmasın bağlantımızın hiç kopmadığı sevgili ferhat keşke böyle yapmasaydın ve geride acılar bırakmasaydın.

Akif gundeş

25 Mayıs 2016 Çarşamba 20:58

Sayın vali yardımcısı ferhat bey mekanın cennet olsun kahraman maraş a yaptığın hizmetler için hakkını helal et.mekanın cennet olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR