28 Mart 2024 Perşembe

VALİ YARDIMCISI EMEKLİ OLDU

VALİ YARDIMCISI EMEKLİ OLDU

Isparta

Türkiye’nin çeşitli yerlerinden kaymakamlık, büyük şehirlerde vali yardımcılıkları yapan Vali Yardımcısı Güneş, son 2 yıldır çalıştığı Isparta’da emekli oldu. 1981 yılında Şarkikaraağaç’ta ilk Kaymakamlık görevine atanan Fevzi Güneş, 6 yıl Vali Yardımcısı olarak geldiği Isparta ilinde yaş haddiyle emekliye ayrıldı. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden kaymakamlık, büyük şehirlerde vali yardımcılıkları yapan Güneş son 2 yıldır Isparta Vali Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Polis Evinde Valilik tarafından düzenlenen veda yemeğine Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Vali Yardımcıları,İlçe Kaymakamları, Isparta Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı katıldı.

İlk konuşma Siyasal Bilgiler Fakültesinden devre arkadaş Vali Yardımcısı İsmail Akman tarafından yapıldı. Akman “ Mülkiyede beraberdik fakat kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bir araya gelemedik. En sonunda Isparta’da bir araya geldik. Arkadaşımız Fevzi Güneş görevini hakkıyla yerine getiren arkadaşlardan biridir. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi. Daha sonra Isparta Valisi Şehmus Günaydın, “Kendisiyle bir seneden beri çalışmaktayım. Görevini hakkıyla yapmıştır. Hatta senelik iznini dahi kullanmamıştır. Yasaların bize verdiği görev dolayısıyla en sonunda noktayı koyacağız. Bundan sonra spor yapmak için zaman bulacaktır.

Bize çok katkıda bulunmuştur. Yaptığı işin daima doğru olduğunu göstermiştir. Bundan sonra ki yaşamında ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” diyerek görev anısına Vali Yardımcısı Fevzi Güneşe hizmet anısı olarak hediye takdim etti. Son olarak Fevzi Güneş konuştu. Güneş “36 yıl önce göreve başladığım Isparta’da görevimi bitirdim. Benim için devletime hizmet etmek en kutsal olaylardan birisidir. Mesleğimi daima sevdim.Bizim mesleğimizi itibarı olan bir meslektir. Zamana bağlı olarak görevimi yaptım. Sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Sayın Valimizin bana göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim. Sayın Valimiz Isparta için bulunmaz bir yönetici. Tüm mesai arkadaşlarıma başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Murat Tok

21 Temmuz 2017 Cuma 09:35

Valim sizi Kaymakamlığınız döneminden tanırım.Keşke her idareci sizin gibi vatandaşın sorununu dinleyip yardımcı olsa. Isparta' ya katkılarınız çoktur. Allah sağlıklı uzun ömürler versin size.

HASAN TAHSİN

19 Temmuz 2017 Çarşamba 14:49

kimin layıkı ile görev yaptığını allah biliyor. 5 mayıstan beri kime neler yapıldı

mahmut aksu

19 Temmuz 2017 Çarşamba 10:27

sayın vali yardımcım. artık hiç bir bahaneniz yok. artık sütçüler ilçesi çandır köyü dağlarını da bi gezersiniz. Şahsımı mahkemeye verip mağdur sıfatıyla mahkemeye dahil olan ismail akman beyi de ****ürmeyi unutmayın. ****ürünki gerçekleri yerinde bi görsün. şahsına ufacık bir diken batınca bağırmasın. kamu ya kamunun dağlarına da aynı hassasiyeti göstersin.

Sezgin muhtar

19 Temmuz 2017 Çarşamba 10:21

Sayın valim e hayırlı olsun derBundan sonraki yaşamında sevdikleriyle beraber sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR