27 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ VE VEKİLDEN KESKİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARET

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Şehir Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Ruşen Keskin'i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Şehir Hastanesi Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Ruşen Keskin'i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Milletvekili Bilgiç'in eşi ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mehmet Karakaya'da katıldı.

Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç, Başhekimlik görevine atanan Reşun Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinin ardından hastanede bazı incelemelerde de bulundu.  

Başhekim Ruşen Keskin, Vali Günaydın ve Milletvekili Bilgiç'in bilgisi dahilinde hastanenin Acil Servis bölümünde saat: 16.00-24.00 saatleri arasında yoğunluk dolayısıyla bir polikinlik daha açtıklarını söyledi. Hem çocuk acilinde hem de yetişkin acilde 3'ncü polikinlikte hizmet verileceğini söyledi.  Acile günü birlik tedavi amaçlı gelen hastalık için yeni bir oda açtıklarını ve 10 yataklı oda da günü birlik gelen hastaların tedavi edilerek taburcu edileceğini de aktardı.

Ayrıca hastanede Psikiyatri Kliğini'nin de önümüzde hafta açılacağını duyurdu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

şahin

01 Ocak 2018 Pazartesi 01:42

şehir hastanesi maalesef iyi olmadı

NIP/TUCK

31 Aralık 2017 Pazar 15:12

'' Şehir Efsanesi '' pardon şehir hastanesi pişmanlıktır

Taşeron işçisi

31 Aralık 2017 Pazar 10:01

Isparta Şehir Hastanesinde çalışan biz taşeronlarada kadro istiyoruz sayın Vekilim

Hasta mağdur

30 Aralık 2017 Cumartesi 18:14

Sayın başhekim acille ilgileneceğine perşembe günü saat 14:00 de geldim çocuk polikliniğine sıra alamadım sekretere söyledim niye vermiyorsunuz diye doktor sıraları kapattı diyor biraz polikliniğe bak muayene olamadım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR