19 Nisan 2024 Cuma

VALİ SÜRÜCÜLERİ UYARDI

VALİ SÜRÜCÜLERİ UYARDI

Isparta

“Yayaların geçiş hakkına saygı duymalarını istiyoruz”

Vali Şehmus Günaydın, Isparta’da araç sürücülerini trafik güvenliğini tehlikeye atmamaları için önemli uyarılarda bulundu. Özellikle mahallelerde ve okul çıkışlarında sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyaran Vali Günaydın, “yayaların geçiş hakkına saygı duymalarını istiyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandax

22 Ekim 2018 Pazartesi 20:58

Bisiklet yolunu kaldırdınız millet araba park etmeye başladı biz bisiklet yolunu millet oraya park etsin diye istemedik trafiğin akışını yavaşlatıyordu araç park etme yasaklansın ana cadde üzerinde bunu sıkı bir şekilde denetleyin oraya kimse araç park etmesin

Sade vatandaş

22 Ekim 2018 Pazartesi 18:53

Sayın valimiz biz şehit Muhsin kiremitçi okulunun önüne üst geçit istiyoruz kasis vardı söküldü.simdi hiçbir önlem yok yada öğrencilerin bastığında yanan trafik ışığı olsun araçlar çok hızlı ve 900 öğrenci her gün kaza ile yan yana

ESNAF

22 Ekim 2018 Pazartesi 15:18

Sayın Valim müftülük ilerisi demirköprü mevkii kontrolsüz kavşak çok tehlikeli.o bölgede Alaybeyoğlu ilkokuluda var.karşıdan karşıya geçmek büyük sorun.bir yetkili duymaz mı sesimizi buraya ışıl şart....

okul velisi

22 Ekim 2018 Pazartesi 14:48

acil çözüm lazım yeni yapılan şehir hastanesine giriş ve çıkışlarda ana yola her taraftan geçiyor yayalar ve Sdü okulu kompleksindeki lise talebeleri gelin öğleyin veya akşam üstü okul çıkışına bakın derim

Tural

22 Ekim 2018 Pazartesi 10:43

Sn.Valim şehrimize yapılan ve yapılacak olan üst geçitlere yürüyen merdiven sistemi ile yapılırsa daha kullanışlı olacağını düşünüyorum diğer türlü yapılan üst geçitlerin demir yığını olmaktan başka bir işe yaramadığını düşünüyorum hem bu sayede engelli vatandaşlarımıza daha çok yardımcı olmuş oluruz.

32 sevdalısı

22 Ekim 2018 Pazartesi 10:14

SÜRÜCÜ KURSLARINA DENETİM ŞART ...

ali

22 Ekim 2018 Pazartesi 06:19

yaya geçidimi sayın valim.ıspartada kaç sürücü yay geçidinin yayalara ait olduğunu biliyor.şehirhastanesinin oraya kamera koyun bakalım kaç kişi duracak.adamlar yaya geçidine park ediyor.ama kardeşlerimiz için yapılan yola park ediyor.

madur

21 Ekim 2018 Pazar 23:24

Yedi şehitler cuma pazarına giden yolda hiç güvenlik yok bahçeli evlere geçen öğrenciler çok sıkıntı çekiyor araçlar hiç durmuyor sayın valim gittim müdürle defalarca konuştum ışık var kime durmuyor diye atlatiyor her seferde çocuklarımız çok kritik geçiyor lütfen yardımcı olun ciyerlerimiz yanıyor

ıspartalı

21 Ekim 2018 Pazar 22:03

sayın valim her gün merkezde halk kütüphanesine gidebilmek için saatlerce bekliyoruz.kütüphane binası karşısına set yapılsın ki araçlar yavaşlasın biz öğrenciler rahatça geçiş yapalım olmazmı.

Furkan Yaman

21 Ekim 2018 Pazar 21:41

Haber Videosunun başındaki görüntüde yayalar suçlu! yaya geçidini kullanmıyorlar. Sizde haberde bu görüntüyü kullanıyorsunuz.

Tarkan Ç

21 Ekim 2018 Pazar 21:39

Halk Eğitim Merkezinin Önündeki Işıklı yaya geçidinde; Araç kırmızıda geçiyor Polise aracı gösteriyorum. Polis bana işimimi öğretiyorsun diyor. Önce Trafik polislerine Trafik eğitimi Verilmeli. Karayollları Trafik kanunu ve yönetmeliğinden bi haberler, kavşak içine par eden aracı görmüyor çünkü bilmiyor kavşakları düzenleyen kuralı. Sayın Valim sizden bu konuda da adım bekliyoruz.

Esref

21 Ekim 2018 Pazar 21:06

Standartlara uygun kasisler ile kazalar azaltılabilir. TSE nin belirlemiş olduğu, uluslararası kabul gören standartlara göre kasis yapılması önemli. mevcut kasislerin hiçbiri standartlara uygun değil ayrıca.

Vatandaş

21 Ekim 2018 Pazar 20:43

Bugün İyaş-parkın üst kısmındaki adliye ye giden caddede 07 EEE ...... plakalı Siyah BMW marka araç o cadde üzerinde bir kaç defa son sürat hız yaptı.Kime hava atıyorsa artık ! Aracı kullanan şoförün tipi ; kirli sakallı,güneş gözlüklü serserinnin biri .Bu adama en büyük cezayı verin.Bu haberi yayınlayın,bana inanmıyorsanız o caddeki kamera kayıtlarına bakın.Bundan sonra kural ihlali yapanları buradan ifşa edeceğim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR