19 Nisan 2024 Cuma

Vali Seymenoğlu Trafik Personeline Başarı Belgesi Verdi

Vali Seymenoğlu Trafik Personeline Başarı Belgesi Verdi

Isparta

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan “Trafik Haftası” dolayısıyla Vali Ömer Seymenoğlu Polis ve Jandarma trafik ekiplerinde görev  yapan personeli temsilen 6 görevliyi başarı belgesiyle ödüllendirdi. Törene İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Sabri Küyük ile başarı belgesi verilen Polis ve Jandarma görevlileri katıldı.

Yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığınca konulan 2011-2020 yılları arasında trafik kazalarının ve can kayıplarının  %50 azaltma hedefinin başarıyla yakalandığını ve yine İçişleri Bakanlığınca yürürlüğe konulan 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde de trafikte farkındalık çalışmalara ağırlık verildiğini ifade eden Vali Seymenoğlu “Kaza ve can kayıplarını daha da aşağılara indirebilmek adına bizlere düşen görev, bazen sürücü bazen yaya durumunda olan vatandaşlarımızı bilinçlendirmek. Bu çerçevede vatandaşlarımızın da görevi tamamı bizlerin can ve mal güvenliğini korumak adına belirlenen trafik kurallarına her şartta uymak.” dedi.

Ardından özverili çalışmalarından dolayı tüm Polis ve Jandarma trafik ekiplerine teşekkür eden Vali Seymenoğlu törende hazır bulunan trafik personeline Başarı Belgesi takdim etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sınırlı sayıda esnafı kapatma uygulaması

08 Mayıs 2021 Cumartesi 03:42

Sokak araları tam kapanmadan eser yok.iskender mah.121. cadde ve ara sokaklar Corona buraya giremez.maske yok çocuk çoluk dışarıda.kuallar belli ama uyan yok.yetkili arkadaşlar gelip uyarıyor yaz bakalım cezayı bir duyulsun ceza ama malesef uyanda yok uygulayan da.merkezi yerlerde kontrol noktası hepsi bu.herseyi geçtin tam kapanma bari demeyin.

Vatandaş

08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:35

Başarının ödüllendirilmesi çok güzel. Sayın valimize başarıyı ödüllendirdiği için teşekkür ederim. Ancak;1. Çok uzun yıllardır milli eğitim müdürlüğü bünyesinde özverili ve başarılı çalışmalar yapan okul idarecileri ile öğretmenlere il merkezinde hiç başarısı verilmiyor. İlçelerde kaymakamlar verebiliyor...2. Salgın döneminde hastanelerin corona yoğun bakımlarında çok zor şartlarda özverili bir şekilde hizmet eden hemşire, hasta bakıcı vb. personelin de ödüllendirilmesini bekliyoruz.Saygılarımla

Mağdur vatandaş

07 Mayıs 2021 Cuma 23:56

Sayın valim, Nisan'da kaza yaptım. Soldan 107 promil alkollü şoför bana çarptı. Bende fren izi var, kazadan kaçma çabası var. Karşı tarafta sadece çığlık var. Polisler bana hızlı diye yüzde 25 kusur vermiş. Neymiş tecrübesine göre öyleymiş. 107 promil alkollü insanı farkedemeyen tecrübe.

Mağdur Vatandaş

07 Mayıs 2021 Cuma 21:39

Daha fazla radar cezası kestiği için ödüllendirilmiş beyefendiler.En fazla radar uygulaması Isparta'da var.Bıktık radar uygulamasından..

POLİS ADAYI

07 Mayıs 2021 Cuma 20:05

Fotoğraflarda polis abilerimizin TC leri belli oluyor. Sonuçta polisler yanlış ellere geçebilir. Lütfen dikkatli olalım.

Sağlık neferi

07 Mayıs 2021 Cuma 18:17

Sayın valim 112 personeli de cefakarca fedakarca çalışıyor onları unutmayın lütfen

IspartalıBaron

07 Mayıs 2021 Cuma 17:49

Zaten olması gereken bu yani bu kadar ödül verecek kadar ne olabilir ki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR