25 Nisan 2024 Perşembe

VALİ SEYMENOĞLU EĞİRDİR'İ ZİYARET ETTİ

VALİ SEYMENOĞLU EĞİRDİR'İ ZİYARET ETTİ

Isparta

Göreve başlamasının ardından her fırsatta ilçe ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ömer Seymenoğlu Eğirdir İlçesini ziyaret etti.

Eğirdir Kaymakamlığı’nda tüm birimleri tek tek gezen ve çalışanlarla tanışan Vali Seymenoğlu birimlerde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Resmi işlemler için Kaymakamlıkta bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Seymenoğlu, vatandaşlara; sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını ve herhangi bir işlem için ne kadar beklediklerini sordu. Vatandaşların memnuniyet ifadeleri üzere ise çalışanlara teşekkür etti.

Ardından Eğirdir Kaymakamı Abdullah Aktaş ile görüşen ve ilçe hakkında bilgi alan Vali Seymenoğlu toplantıda bulunan birim amirleri, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengölve Sarıidris Belde Belediye Başkanı Ramazan Pala ile yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

insan

11 Aralık 2018 Salı 16:43

vali takım giymiş erkek çalışanlar takım giymiş. kadın kazakla gelmiş işe.

Davrazlı

11 Aralık 2018 Salı 13:28

sn. valim Davraz Mahallesindeki Aqua parka bir bakın, ya yıksınlar ya da yeniden çalışsın koca mahallenin içinde atıl vaziyette tehlike saçıyor

hasan yılmaz

11 Aralık 2018 Salı 12:55

Sayın valim, ziyaretleriniz için teşekkürler vatandaş olarak sizin bizlere sahip çıkmanız mutluluk verici. Görevinizde başarılar dilerim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR