27 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ SEYMENOĞLU'NDAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

VALİ SEYMENOĞLU'NDAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Isparta

Vali Ömer Seymenoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle mesaj yayınladı.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, yayınladığı mesajında “Toplumsal hayatımızda önemli bir müessese olan muhtarlık köklü geçmişiyle vatandaşın çaldığı ilk kapı olarak yerel yönetimlerin vazgeçilmez bir parçası, devletimizin taşradaki gözü ve kulağıdır.
Muhtarlarımız, toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olmalarının yanında milletimizin ve devletimizin tüm kurumlarının temsilcileridirler. Seçildikleri yerlerde vatandaşın taleplerini ilgili kurum ve kuruluşlara aktarmanın yanı sıra asayiş, sağlık, eğitim gibi birçok alanda da hizmet veren muhtarlarımız kamu kurumları ile vatandaş arasında bir köprü konumundadırlar.
Görev yaptıkları mahalle veya köyün hür türlü sorununu ilgili yerlere aktaran ve takip eden muhtarlarımız, halkın hizmetle buluşturulması noktasında bizlerin birer çalışma arkadaşıdır.

Ayrıca; tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de halen devam eden koronavirüs salgını ile mücadelemizde yardımları yadsınamayacak kadar değerli ve önemli olan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim.

Devletin, vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimimiz olarak önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyor, ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, görevde olanlara sağlık ve başarılı görevler diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Secmen

20 Ekim 2020 Salı 01:32

Muhtarlar hakkında olumsuz yorumlar yazanlar, muhtar adayı olup muhtar seçilemeyen veya aza yazılıp aza olmayanların çoğunlukta olduğunu biliyom. Devletin en büyüğü bile bu statüye önem veriyorsa vardır bir sebep, Mahalle muhtarları ne işe yatıyor diyen şahıslar 25 binli Davraz mah.ne, 10 binli Fatih mah.ne, 10 binli Bağlar mah.de 10 bin nufuslu Zafer mahallesine gelsinler muhtarlikta iş varmi yok mu görsünler.. Eşine çocuğuna söz geciremeyip bu ortamda yazmak basit belki...... ANLAYANA....

MustafamusaAKBAŞ

19 Ekim 2020 Pazartesi 20:56

DOGRULUKLARİDA ÖNEMLİ MİLLETVEKİLİ SEÇİLENLER MECLİSTE YEMİN EDER YEMİN METNİ VAR BEN .OLSAM BÜTÜN MUHTARLARA DOĞRULUK VE MUHABBET EŞ DOST AYRIMI FAKİR ZENGİN AYRIMI SOSYAL MEDYAYA DEĞİL KENDİ GÖZÜ VE KULAĞIMA ÇOĞUNLUĞA DEĞİL HAKLI OLANA DOĞRULUK ESAS OLMASI GEREKİR. VE ...YANLIŞ YÖNLENDİRME TRAFİK KAZASINA YADA ÖLÜME SEBEBIYET VERİR. ÖMRÜ CALANLAR OLMASİN.

Servet

19 Ekim 2020 Pazartesi 19:36

Yahu muhtarları sadece sarayda görmüştük sonra ara ki bulasın ilk seçimlerde sakın hiçbir muhtar adayı kapıma gelmesin oklavayla bekliyom haaa

KÖYLÜ vatandaş

19 Ekim 2020 Pazartesi 18:42

bazı muhtarlar köylünün ekili yerleri ve ağaçlarını keçi ve koyunlara yediriyorlar keçi ve koyun bası muhtar para alıyor bu gibi muhtarlar köylü ye zarar veriyor bunlara biran önce önlem alınsın köylünün sesi çıkmıyor muhtara karsı saygılarımla vali bey

yassiöerenli

19 Ekim 2020 Pazartesi 18:27

KÖYÜMÜZDE HER YERİNDEKİ AĞAÇLARI ÇOBANLAR YEDİRİYOR KİMSE BİRSEY YAPAMIYOR.NE MUHTAR NEDE ÖZEL İDARE. ..

bedava para

19 Ekim 2020 Pazartesi 17:50

50 yaşına geldim hala daha muhtar ne iş yapar anlıyamadım bütün işlemler e devlet üzerinden askerlik.nüfus.ikamet,,,

Vatandaş

19 Ekim 2020 Pazartesi 17:46

Mahalle muhtarlarının faydasından çok zararı var çoğunluğunun

Vatandaş

19 Ekim 2020 Pazartesi 15:52

Fatih mahallesi muhtarı nerde

Memduh

19 Ekim 2020 Pazartesi 14:53

Sayın valim çok doğru söylüyorsunuz ama bazı köy muhtarları vatandaşın değil kendi çıkarını düşünüyor.vatandaş birşey isteyecek diye telefona bakmıyor.köy otobüslerini il ve ilçe gidiş-dönüşleri iptal editti.muhtarlığa ait siyah toros kendi işleri için kullanıyor.(Aydoğmuş köy muhtarları hatice)

vatandaş

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:44

Sayın Valim; sözünüz çok doğru, ama bir türlü Aydoğmuş muhtarı taleplerimizi görüp duymuyor, hatta aranmamak için telefonlarımızı engelliyor.

Servet

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:16

Onlarında siyasilerden farkı yok seçim zamanı kapı kapı dolaşıyorlar sonra sepeti koluna herkes yoluna...

Bekir

19 Ekim 2020 Pazartesi 13:05

Köyleri bilmemde, Mahalle muhtarları ne işe yarıyor biri söylesin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR