29 Mart 2024 Cuma

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDINDAN SÜRPRİZ ZİYARET !

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDINDAN SÜRPRİZ ZİYARET !

Isparta

İl Genel Meclisi’nde İl Özel İdaresi’nin 2017 yılı tahmini bütçe görüşmeleri Ali bolat Başkanlığında  devam ediyor.  Meclisin bugünkü toplantısında bir de sürpriz konuk vardı. Vali Şehmus Günaydın, İl Genel Meclisi’ne giderek, bütçe çalışmalarını izledi. Sunumların ardından İl Genel Meclisi Üyelerine yönelik konuşan Vali Günaydın, daha kaliteli hizmet için daha fazla kaynağa ihtiyaç olduğunu belirterek, tasarrufun öneminden bahsetti. Vali Günaydın, Başbakan Binali Yıldırım’ın ‘köy yolları sıcak asfaltla kaplansın’ talimatını da yerine getirmek adına planlama ve çalışmalarını yaptıklarını, 2 yıl içinde 400 km yolun düzenleneceğini duyurdu.

BENİ 24 SAAT ARAYABİLİRSİNİZ

Göreve başladıktan sonra bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu anlatan Vali Şehmus Günaydın, “Zaman zaman böyle arkadaşlarımızı ziyaret ediyorum. Esnafımızı ziyaret ediyorum, il genel meclisi üyelerimizi, muhtarlarımızı,vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Çok güzel bir vilayette yaşıyoruz. Daha önce bu vilayetin gelişmesi ve kalkınması için emek veren, çaba gösteren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Gelecek nesillere daha iyi, daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir Isparta bırakmak için hep birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalar içerisinde birlikte çaba göstermek, birlikte gayret göstermek,koordinasyonu sağlamak son derece önemli. Elbette eleştirilerimiz ve tenkitler olacaktır. Bunların tamamının Ispartalının ve Isparta’nın yararına olacağını düşünüyorum. Kapımız ve telefonlarımız herkese 24 saat açık. Ben şehit yakınları ve gazilerimiz ile muhtarlarımızla bir araya geldiğimizde telefonumu vermiştim. Telefonum olmayan arkadaşlar telefonumu alabilirler. 24 saat ilçelerimizin, köylerimizin sorunları için beni arayabilirsiniz. Gelip bana anlatabilirsiniz. Yapacağınız her türlü katkı, destek için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

BİR KAMYONUN İLK 10 AYDA 31 BİN LİRA SADECE BAKIM ONARIM MALİYETİ OLMUŞ

Daha kaliteli hizmet verilebilmesi için daha fazla kaynağa sahip olunması gerektiğini vurgulayan Vali Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü:“Tabii ki bu kaynağın ilimize getirilmesinde sayın milletvekillerimiz son derece önemli çalışmalar yapıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Kaynak getirmek ve mevcut paylarımız yanında bir hizmeti daha az maliyetli yapmak da önemli. Geçen gün arkadaşlara bir çalışma yapın demiştim. Bir kamyonun ilk 10 ayda 31 bin lira sadece bakım onarım maliyeti olmuş. Bize yüksek maliyet getiren araç gereçlerden veya işlerden kaçınarak biraz daha tasarruf yaparsak hem hizmet miktarımızı hem de hizmet kalitemizi artırmış oluruz.

İLÇE ZİYARETLERİMİZE MECLİS ÜYELERİ DE KATILSIN

İlimizin ve ilçelerimizin sorunları hepimizin sorunlarıdır.İlçeleri ziyaret ettiğim zaman köylerimize de gidiyorum. Eğer o ilçenin ilgenel meclisi üyeleri de bize eşlik ederse seviniriz. Beraber köylere gidelim,sorunları dinleyelim. Eğer vatandaşın ayağına giderek sorunları dinlersek ilimize daha fazla hizmet etmiş oluruz.

2 YIL İÇERİSİNDE 400 KİLOMETRE SICAK ASFALTI BİTİRELİM İSTİYORUZ

15 Temmuz hain kalkışmasından sonra ortaya konulan bu birliktelik ve bu kucaklaşmanın ülkemiz için daha faydalı ve yararlı olacağını hepimiz görüyoruz. İnşallah bu anlayışla Isparta’da hizmetlerimize devam ederiz. Geçen gün Sayın Başbakanımızın ‘köylere de sıcak asfalt’ yapalım talimatı vardı. Bizde il olarak planlamalarımızı yapıyoruz. Tabi ciddi bir kaynağa ihtiyaç var. Bizim planlamamızda yaklaşık 400 kilometre civarında grup yollarımız var. Önceliğimiz grup yollarımız. Bu grup yollarımızı en kısa sürede nasıl sıcak asfalta dönüştürürüz diye bunun hesabını yapıyoruz.Tabi ki il özel idare bütçemizin buna yetmeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz.2 yıl içerisinde 400 kilometre sıcak asfaltı bitirelim istiyoruz. Önümüzdeki günlerde sizlerin katkısıyla bir takım çalışmalarla bu kaynakları bulacağımızı düşünüyoruz. Allah izin verirse havalar müsait olduğu zaman bu sıcak asfaltı başlatacağız.

DAVRAZ YOLUNU BAHAR’DA YAPACAĞIZ

Ankara’dan Davraz yoluyla ilgili kaynak geldi. Yeterli değildi ama sizlerin katkısıyla tamamladık. Teknik elemanlarımız havanın müsaade etmeyeceğini belirttiler. O yüzden çalışmaları ilkbahara bıraktık.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN

Genel olarak il özel idaremizin yapmış olduğu hizmetlerden vatandaşlarımızın memnun olduğunu görüyorum. Bu yüzden hepinize teşekkür ediyorum.”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yenişarbademli

15 Kasım 2016 Salı 13:43

buradan sallamak kolay bınıp aracınıza hıc y. bademlıye gıttın ız mı tam bır kostepek yuvası yazık cok yazık burdakı ınsanlara burada valısıp ıspartadan gıdıp gelenlere.elınızı vıjdanıza koyun .. bağıra bağıra sesimiz kısıldı

Objektif

15 Kasım 2016 Salı 10:52

Uluborlunun ileydağı köyü ile Dinarın Ergenli köyü arasında bulunan Karabel yolunun acilen yapılması gerekiyor Sayın Valim. Yol 10 Km. den daha fazla değil Uluborlu için hayati önem taşıyor. Lütfen duyun artık sesimizi.

köyünü seven

15 Kasım 2016 Salı 10:10

Bizim köye geçen sene kilit taşlarını döküp gittiniz ne arkasını aradınız ne sordunuz. Ortalıkta dağıldı gitti onca kilit taşı muhtar kendi derdine düşmüş umrunda değil bi el atın.

Hüseyin CEM

15 Kasım 2016 Salı 08:59

Deregümü nün yolundan gitmek için önce cambaz olmak gerekiyor.100 metre ilerlemeden çukura girmemek için sağa sola kaçıyorsunuz.Yetkililer seçimden secime geldiklerinden yollarıgörmüyorlar.

aksu sütçüler

15 Kasım 2016 Salı 08:43

SAYIN VALİ BEY SİZ KÖY YOLLARINDAN BAHSEDİYORSUNUZ SİZ GALİBA HİÇ AKSU SÜTÇÜLER YOLUNU HİÇ GÖRMEDİNİZ YENİ YAPILDI. BU YOL YAPLMADAN ÖNCE DAHA GÜZELDİ BU YOLDAN BİR GEÇMENİZİ TAVSİYE EDERİM.

B hacilar

14 Kasım 2016 Pazartesi 23:25

Yalan söylemeyin büyük hacilar a 20 yil önce mehmet aybatilinin döktürdügü asvalt ile duruyor oda köstebek yuvasi gibi oldu lafla peynir gemisi yürez

çünürlü

14 Kasım 2016 Pazartesi 22:01

sayın valim çünüre gelde rezilliğimizi gör

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR