27 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN VE EŞİ AYSEL GÜNAYDIN ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİYLE BULUŞTU

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN VE EŞİ AYSEL GÜNAYDIN ŞEHİT VE GAZİ ANNELERİYLE BULUŞTU

Isparta

Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın şehit ve gazi anneleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Annelerle yakından ilgilenen Vali Günaydın ve Eşi Aysel Günaydın masaları tek tek gezip karanfil vererek anneler gününü kutladılar.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Isparta Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından tasavvuf eserleri seslendirildi.

“DAİMA SİZLERİN HİZMETİNDEYİZ”

Vali Günaydın burada yaptığı konuşmada şehit ve gazi anneleri, eşleri ve yakınlarının anneler gününü kutlayarak; “Isparta’da çalışan kamu görevlileri olarak Garnizon Komutanımızla,Alay Komutanımızla, Emniyet Müdürümüzle, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz ve diğer tüm kurumlarımızla ve çalışanlarımızla her zaman ifade ettiğim gibi şehitlerimizin çok değerli yakınlarının ve gazilerimizin hizmetindeyiz. Bu nedenle değişik zamanlarda sizlere misafir oluyoruz. Sizlerin dertlerini dinlemeye çalışıyoruz. Ayrıca böylesi özel günlerde de bir araya gelerek sizleri dinlemek bizim en önemli görevimiz diye düşünüyorum. Ziyaretleri çok önemsiyoruz. Çünkü siz annelerimiz sizin için en değerli varlık olan çocuklarınızı bu bayrak için bu devlet için, bu millet için şehit verdiniz. Bizler ne yaparsak yapalım sizlerin hakkını ödeyemeyeceğimizi de çok iyi biliyoruz.Ancak bizlere sizlerle bir arada olma, sizlerin arzularını ve ihtiyaçlarını dinleme fırsatı verirseniz bizleri çok mutlu etmiş olursunuz.” dedi.

“AİLELERİMİZ ŞAHSİ TALEPTE BULUNMUYOR”

Vali Günaydın konuşmasına “Şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki şehit ailelerimizin yakınlarına yapmış olduğumuz ziyaretlerde, ailelerimizin isteklerinin yaşadıkları mahallelerine yönelik olması ayrıca bir gurur vesilesidir diye düşünüyorum. Çünkü şehit yakınlarımız, annelerimiz ve gazilerimiz yaşadıkları mahallenin ihtiyaçları için talepte bulunuyorlar. Bizde elimizden geldiği kadar gücümüzün yettiği kadar ve imkanlarımız el verdiği ölçüde bu istekleri yerine getirmeye çalışıyoruz.” diye devam etti.

“ŞEHİTLİKTE DÜZENLEME YAPILACAK”

Konuşmasının sonunda Vali Günaydın “Yine sizlerin talebi üzerine şehitliğimiz de çok yakın zamanda bir düzenlemeye gideceğiz. Arkadaşlarımıza talimat verdim Eylül ayında inşallah bir takım düzenlemeler hayata geçirilecektir. Ben bu duygu ve düşüncülerle yine bu millet, bu vatan, bu bayrak için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla yad ediyorum. Ayrıca yine bu ülke için, bu vatan için, bu bayrak için gazi olan tüm gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.Ahirete intikal edenleri rahmetle yad ediyoruz. Hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diliyoruz.” dedi.

Programda Aysel Günaydın’a Şehit ve Gazi Anneleri tarafından “ Anneler Günü” şilti takdim edildi. Ayrıca Aysel Günaydın tarafından programı düzenleyen öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Anneler Günü kahvaltı programı Vali Şehmus Günaydın ve Eşi Aysel Günaydın’ın konukları uğurlamasıyla sona erdi.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR