20 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN DEMOKRASİ NÖBETİ'NDE KONUŞTU

VALİ ŞEHMUS GÜNAYDIN DEMOKRASİ NÖBETİ'NDE KONUŞTU

Isparta

Isparta Valiliği önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen binlerce Ispartalı, demokrasi nöbeti tuttu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından etkinlikte Kur'an-ıKerim okundu, 15 Temmuz'da hayatını kaybeden şehitler için dualar edildi.

Alana kurulan ekranlarda 15 Temmuz belgeselinin gösterildiği etkinlikte vatandaşlar, çalınan şarkı ve marşlara eşlik etti, Isparta Erenler Mehteran Takımının verdiği konseri dinledi.

Törende konuşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın, bu milletin FETÖ'nün darbe girişimine karşı yazdığı 15 Temmuz destanının birinci yılında bugünün asla unutturulmayacağını bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Tarih boyunca her türlü ihaneti bozguna uğratan bu milletin asil evlatlarının 15 Temmuz'da bu ülke üzerinde hesabı olanların hesabını başlarına çaldığını ifade eden Günaydın, 15 Temmuz''u unutturmaya çalışanlara da bu milletin gerekli cevabı vereceğini anlattı.

Bu toprakları vatan kılan şehitleri asla unutmadıklarını,unutmayacaklarını vurgulayan Günaydın, Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı,terörle mücadele şehitleri ile 15 Temmuz şehitlerini hep minnetle andıklarını kaydetti.

Dünya var oldukça bu milletin hep var olacağını dile getiren Günaydın, "Bu millet için, bu vatan için gözünü kırpmadan canlarını feda edecek milyonlarca insan var. Bu nedenle geleceğimiz aydınlıktır." dedi.

Konuşmanın ardından etkinlik sona erdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR