24 Nisan 2024 Çarşamba

VALİ ÖZKAN KÖYLERİ GEZİYOR

Vali Vahdettin Özkan Senirkent ilçesine bağlı Karip köyünde vatandaşlar ile bir araya gelerek köyün sorunlarını dinledi. Çalışma ziyareti kapsamında Karip köyüne giden Vali Özkan burada Köy Muhtarı Velettin Özer ve Köy halkı tarafından karşılandı.

Isparta

 

Köy kahvesinde bir süre vatandaşları dinleyen Vali Özkan köy halkı ile sohbet etti.Köy Muhtarı Velettin Özer, Köyün meydan düzenlemesi ve yollarında kullanılmak üzere Valilikçe verilen kilit parke taşı ile yolların ve meydan düzenleme işinin bitme aşamasına geldiği belirterek desteklerinden dolayı Vali Özkan’a teşekkür etti.

Isparta’nın bütün köylerinde düzenli olarak alt  yapı ve yol çalışmaların devam ettiğini belirten Vali Vahdettin Özkan çalışmaların devam edeceğini ve şehirde ne varsa köyde de aynı koşulların sağlanacağını belirtti.

 

Vali Özkan,Karip köyünde hasadı gerçekleştirilen barbunya bahçesinde çalışan vatandaşlar ile bir araya geldi. Hasadın hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Özkan bu yılki mahsul hakkında bilgi alarak,çalışanlar ve çocukları ile hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten bahçe sahipleri “Sayın valimizi köyümüzde görmek bizi çok mutlu etti. İlgisinde dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR