20 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ ÖZKAN HAZIRLIKLARI İNCELEDİ

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Türkiye'nin 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in cenazesinin defnedileceği İslamköy'de incelemede bulundu.

Isparta

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Jandarma Komutanı İsmail Cömert, İl Müftüsü Galip Akın ve diğer yetkililerle Süleyman Demirel Külliyesi'ne gelen Vali Vahdettin Özkan, Demirel'in cenazesinin defnedileceği Çalça Tepesi'nde incelemede bulundu. Özkan burada işmakinelerinin yolda yaptığı çalışmaları izledi.

Vali Özkan yaptığı açıklamada, Isparta ve Türkiye'ye başsağlığı diledi. Demirel'i kaybetmekten duydukları üzüntüyü dile getiren Vali Özkan, Demirel'in cenazesinin uygulanacak, dini, örfi ve resmi törenlerin icrasını değerlendirmek için bir araya geldiklerini kaydetti. Vali Özkan,"Ailenin talepleri ve ilgili prosedürler doğrultusunda her kuram ne düşüyorsa onları yapıyoruz. Cenaze günü bir sıkıntı yaşanmaması için yol düzenlemelerine yönelik çalışmalar devam ediyor. Sayın Demirel'in cenazesi yarın Isparta'ya gelecek. Ailenin isteği doğrultusunda şehre ve üniversiteye de getirilebilir" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET BOYACI

18 Haziran 2015 Perşembe 23:50

sayın valime düyarlıgı hızmetı bu saygılarımla teşekkür hepimizin başi sag olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR