20 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ ÖZKAN'DAN HAFTA SONU MESAİSİ

Isparta valisi Vahdettin Özkan hafta sonu yoğun mesai yaptı eğirdir de incelmelerde bulundu tarihi afşar camii açıldı.. işte o haberlerin detayları...

Isparta

VALİ ÖZKAN EĞİRDİR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 Vali Vahdettin Özkan, ülkemizin sayılı göllerinden vetabiat varlıklarından olan biri Eğirdir Gölü kıyısında daha önce işletilenancak şu anda atıl durumda bulunan Bedre Koyu ve eski PTT kampındaincelemelerde bulundu. Eğirdir Kaymakamı Abdullah Aktaş’tan yapılan çalışmalarhakkında bilgi alan Vali Özkan, atıl durumda olan yerlerin projelendirilerektekrar vatandaşların hizmetine sunulması konusunda gerekli çalışmalarınyapılması talimatını verdi. Vali Özkan, Ülkemiz coğrafyasının ve ilimizin önemli bir parçasıolan Eğirdir Gölü’nün çevre duyarlılığı ile korunması gerektiğini aynı zamandabu doğal güzelliklerden vatandaşlarımızın azami ölçüde istifade etmesi için hertürlü çalışmayı yapacaklarını belirtti.

 TARİHİ AFŞAR CAMİİ İBADETE AÇILDI

Vali Vahdettin Özkan, geçmişi 14. Yüzyılın sonlarınadayanan ve restorasyon çalışmaları tamamlanarak ibadeteaçılan Afşar Camii’nde incelemelerde bulunarak, Afşar köyü sakinleri ile biraraya geldi.  Vali Özkan, Afşar Camiinin tarihi bir cami olduğunu veaslına uygun olarak restorasyonun yapılarak ibadete açıldığını belirterek,vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Afşar köyü sakinleri ise çalışmalarınkısa sürede bitirilmesini sağlayan Vali Özkan’a teşekkür ettiler. Afşar köyü sakinleri tarafından aktarılan sorunlarıdinleyen Vali Özkan, kendisine iletilen konular hakkında notlar alarakkonuların Valilik İş Takip Sitemiyle ilgili kurumlara aktarılacağını iletti.






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET BOYACI

27 Temmuz 2015 Pazartesi 22:41

egridirli olarak tarıhte ilk diyebilirim böle alakahizmet sayın valime kaymakanıma teşekkür

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR