28 Mart 2024 Perşembe

VALİ OKUTAN BOMBASI!

Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç'ın bugün MHP'den adaylık başvurusunda bulunması bekleniyor.

Isparta

Türkiye gazetesinin haberine göre; Öğle saatlerinde partiye gelen Damar, Ankara 2. Bölge'den milletvekili aday adayı olabilmek için müracaat evraklarını teslim etti. Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç'ın ise bugün MHP'den başvuruda bulunması bekleniyor. Mehmet Damar, başvuru sonrasında yaptığı açıklamada“Nasip olursa ülkeme, milletime faydalı hale getirmeye çalışmak için bu yola adım attım” diye konuştu.

'SİYASETİN İÇİNDEYİM' DEMİŞTİ

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ise yaş haddindenemekli olmasına kısa bir süre kala emekliliğini istemiş ve o dönemde MHP'denaday olacağı yargı kulislerinde konuşulmuştu. Kılıç, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda “Ben zaten siyasetin içindeyim” demişti. MHP'de adaylık için Burdur'da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un akrabası Ali İsra Güngör,Isparta'da eski Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın adı geçiyor. Yine Samsun'dan Kalkınma Müsteşar eski Yardımcısı Erhan Usta'nın, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz'ın da aday olması bekleniyor. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vali beye hayırlı olsun

07 Nisan 2015 Salı 23:48

Alla muvaffak eyleyin, camiamıza da hayırlı olsun. Gerçek Paralel yapılanma olan KCK ve kandil odaklı şer örgütüne asıl savaş şimdi başlıyor. Sayın valimizi merkeze aldıran sebeblerin başında olan bu mücadele isteği mecliste daha da gür ve hür olarak icra edileceğine eminim. AKP = PKK ve sandıkta gömülecekler.

ZATEN BBP BARAJA YAKIN

03 Nisan 2015 Cuma 10:42

SAĞ BLOK TEK LİSTE GİRER İSE DİĞER PARTİLER DE SAĞ VE SOL BLOK BÜYÜYECEK VE AKP DAHA HIZLI ERİYECEK. Kİ BDP BİLE SEÇİME BLOK GİRİYOR.

MEHMET AKTÜRK

06 Nisan 2015 Pazartesi 15:33

SEN İYİ HAYAL GÖRÜYOSUN BAYA HAYAL GÜCÜN EPEY GELİŞMİŞ SENİN.

Nevin

27 Mart 2015 Cuma 08:14

Bahçeli'ye rağmen MHP %20 oy alacak

Bence

18 Mart 2015 Çarşamba 16:11

bombadan bir cacık olmaz mhp yi ciddi ciddi düşünürken bunlar biz güçlenmek istemiyoruz güdük kalmak istiyoruz diye çırpınmaya başladılar bizde gider bbp ye veririz olur biter.

HALA AYNI KAFA

07 Nisan 2015 Salı 19:56

BAHÇELİ HALA AYNI KAFA VALİ 1 NUH OĞLU 2 APARTÇI 3 OLSAYDI ISPARTAYI UÇURURDU ŞİMDİ 1 VEKİLE TALİM ETSİN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR