16 Nisan 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN’DAN HÜSEYİN AYBATILI’YA ZİYARET

VALİ GÜNAYDIN’DAN HÜSEYİN AYBATILI’YA ZİYARET

Isparta

IspartaValisi Şehmus Günaydın, Gülkent Gazetesi Sorumlusu ve Gülkent’te BugünProgramının Yapımcısı Hüseyin Aybatılı’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşanHüseyin Aybatılı, Vali Günaydın’ın FETÖ’nün darbe girişiminin başarısızlıklasonuçlanmasında büyüt katkısı olduğuna dikkat çekti.

GülkentGazetesi Sorumlusu ve Gülkent’te Bugün Programının Yapımcısı Hüseyin Aybatılı,Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı konuk etti. GülkentGazetesinde gerçekleşen ziyarette Isparta Valisi Günaydın ile Hüseyin Aybatılıfikir alışverişinde bulundu. 

ValiGünaydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülkent GazetesiSorumlusu ve Gülkent’te Bugün Programının Yapımcısı Hüseyin Aybatılı, FETÖ’nündarbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasına katkı sağlayan Vali Günaydın’ateşekkür etti.

Aybatılı “ Öncelikle bize vermiş olduğunuz değerden ötürüteşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi onurlandırdı. Isparta Basınına vermişolduğunuz katkılardan dolayım, hem kendim hemde meslektaşlarım adına bir kezdaha teşekkür ediyorum. Bildiğimiz üzere cumartesi günü 15 Temmuz Hain darbegirişiminin yıl dönümüydü.  Bir Türkevladı olarak bu tür darbe girişimlerini lanetliyorum, Şehitlerimize Başsağlığıdilerken Gazilerimizde acil şifalar diliyorum. Herkesin bildiği gibi Isparta’yageldiğiniz günden beri hain FETÖCÜLER ile savaşıyorsunuz,  geçit vermiyorsunuz ve darbenin başarısızlığauğratılmasındaki payınızdan ötürü sizi kutluyorum. Allah sizden razı olsun”

Konuşmasındailk olarak dünya evine giren Hüseyin Aybatılı’yı tebrik eden Isparta ValisiŞehmus Günaydın ise, Isparta’daki sorunların çözümü noktasında basının önemlikatkısı olduğunu belirterek, “bu çalışmalar Ispartalıların lehine olan birdurum” dedi.

Günaydın, Hain darbe girişimini sadece biz engellemedik,halkımızla birlikte, gazetecimiz, esnafımız, memurumuzla beraber hep birliktebu hain darbe girişimine engel olduk. FETÖ'nünhain 15 Temmuz darbe girişiminin de bu oyunlardan biri olduğunun altını çizenGünaydın, "Bu millet, ecdadından aldığı güçle,ilhamla 15 Temmuz gecesiÇanakkale ruhuyla bu hainlere, bu alçaklara nasıl ders verileceğini gösterdi.Milletimizin arasındaki birlik ve beraberlik çok daha güçlü şekilde devamedecek. Her türlü tehlike karşısında bu büyük millet, 15 Temmuz gecesinde nasılbir araya geldiyse bundan sonrada yine bir araya gelecek." diye konuştu.

ZiyaretGülkent Gazetesi önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR