26 Nisan 2024 Cuma

VALİ GÜNAYDINDAN EN ANLAMLI ZİYARET !

VALİ GÜNAYDINDAN EN ANLAMLI ZİYARET !

Isparta

Vali Şehmus Günaydın beraberinde İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislerle biraraya geldi.

 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısında 36 mensubunu şehit veren Çevik Kuvvet Polislerine başsağlığı dileyen Vali Günaydın, polislerle bir süre sohbet etti. Vali Şehmus Günaydın burada yaptığı konuşmada ; “ Başta şehit ailelerimiz olmak üzere sizlere ve tüm milletimize başsağlığı, yararlılarımızada acil şifalar diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine,milletimize ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum.  ” dedi.

 

“BU MÜCADELEDEN DE GALİP ÇIKAĞIZ ONDAN YANA HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN”

 

Bu saldırıların Türk milletini yıldırmayacağını kaydeden Vali Günaydın, " Biz Türk milleti olarak bu toprakları vatan edindiğimiz günden beri aynı hainliklerle aynı alçaklıklarla birçok kez karşılaştık ve hepsinden Allah’ın izniyle galip çıktık. Bu mücadeleden de galip çıkağız ondan yana hiç şüpheniz olmasın. Hepimizin ortak amacı bu hainleri biran önce temizleyerek ülkemizi huzura ve güvene kavuşturmak. Bunda da en büyük görevsizlere düşüyor” dedi.

 

Çevik Kuvvet polislerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Günaydın, ziyaret sonrasında polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR