26 Nisan 2024 Cuma

VALİ GÜNAYDIN: HERKESİN TEK TEK KAPISINI ÇALIN

VALİ GÜNAYDIN: HERKESİN TEK TEK KAPISINI ÇALIN

Isparta

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, mahalle muhtarlarına, "Herkesin tek tek kapısını çalın. Kamu, kurum ve kuruluşlarına gidin. Sizinle ilgilenmezlerse beni arayın, hesap soracağım" dedi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarlar Derneği öncülüğünde valilik makamında gerçekleşen buluşmada Vali Günaydın, muhtarların millete hizmeti ulaştırmada önemli birrole sahip olduğunu söyledi.

Mahallelerde bir tek ihtiyaç sahibi vatandaş bırakılmamasını isteyen Vali Günaydın, "Mahallenizde herkesin kapısını çalın. Bir tane ihtiyaç sahibi fakir vatandaş bırakmayın. Ne ihtiyacı varsa görün. Kamu, kurum ve kuruluşlarına gidin. Müdürlerin kapısını sık sık çalın. Sizinle ilgilenmezlerse, işinizi çözmezlerse beni arayın, hemen oraya geleceğim. Bu yapılanın hesabını soracağım. Bizim işimiz devlete ve millete hizmet"dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yalvacli

06 Ekim 2016 Perşembe 23:42

Cok güzel valim böyle olmali yalniz sadece merkez degil ilceler ve köylerindede aynisi olmali ispartanin cevresi ispartadan büyük cünkü en uzak ilce ve köylerinde yasayanlar ayni hakka sahip olmali ve isleri yapilmali selam saygilar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR