19 Mart 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN YALVAÇ İLÇESİNİ VE KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Şehmus Günaydın Yalvaç’ta muhtarlar toplantısı düzenledi.

Isparta

Toplantı öncesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Günaydın ardından Yalvaç mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi.

İLETİLEN TALEPLERİN YÜZDE 90’ı ÇÖZÜLDÜ

Toplantıdaki konuşmasında her ay bir ilçede muhtarlarla bir araya gelerek ilçe ve köylerin sorunlarını konuşup, taleplerini ve ihtiyaçlarını dinlediklerini söyleyen Vali Günaydın “Bunun yanında köylerimizi de ziyaret edip vatandaşlarımızla buluşarak varsa sorunları yerinde görüyoruz. Yapılan çalışmaların neticesini de titizlikle takip ediyoruz. Şu ana kadar yapmış olduğumuz köy ziyaretlerimizde bize iletilen taleplerin yüzde 90’ından fazlasını çözmüşüz.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Geçen sene de Yalvaç ilçemize gelerek köylerimizi dolaşmıştık. Hatta yakın bir zamanda Yalvaç’tan bir muhtarımız “ daha önce ki ziyaretinizde bize verdiğiniz tüm sözler yerine getirildi teşekkür ederiz” dedi. Demek ki çalışma arkadaşlarımız gerekli çabayı göstererek vatandaşlarımızın taleplerinin tamamını yerine getirmişler. İnşallah bütün köylerimizde aynı sonuca ulaşırız.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Önümüzdeki hafta Yalvaç’ta da sıcak asfalt çalışmalarına başlayacağız. Yaklaşık 23 km’yi iklim koşulları müsaade ederse çok kısa bir sürede tamamlayacağız. Muhtarlarımızın da çalışmaları yakından takip ederek herhangi bir aksaklık olduğu zaman bizlere bildirmelerini istiyoruz.

KENETLENİP DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

İnşallah hep birlikte Yalvaç’ımızı, ilimizi ve ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz. Hep şunu söylüyoruz. 15 Temmuz hain girişiminden sonra bizim millet olarak daha fazla kenetlenmemiz, aramızdaki kırgınlıkları bırakarak birbirimizi daha çok sevmemiz lazım. Biz bunu yaptığımız sürece millet olarak aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bununla birlikte çok daha fazla çalışıp, daha fazla üretip, daha fazla istihdam yaratıp, daha fazla ihracat yapacağız.” dedi.

KÖYLER ZİYARET EDİDLİ

Muhtarlar toplantısının ardından ilk olarak Sücüllü köyünü ziyaret eden Vali Günaydın, burada vatandaşlar tarafından iletilen dere ıslahı ve mevcut köprü ile ilgili gerekli çalışmaların yapılması talimatı verdi.

Ardından Bağlarbaşı köyüne geçen Vali Günaydın burada ilk olarak köy kadınlarının taleplerini dinledi. Gül yetiştiriciliği ile ilgili deneme bahçelerinin kurulması için de ilçe kaymakamına talimat verdi.

Daha sonra Çamharman köyüne geçen Vali Şehmus Günaydın burada da vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Buradan Çakırçal köyüne geçen Vali Günaydın’ı köy girişinde ellerinde Türk Bayrakları ile çocuklar karşıladı. Köyde ilk olarak kadınların taleplerini dinleyen Vali Günaydın vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Vali Günaydın’ın son olarak Yarıkkaya köyünü ziyaret etti. Burada da ilk önce kadınları dinleyen Vali Günaydın, talep edilen fırının yapılması talimatını verdi. Daha sonra vatandaşlarla bir araya gelen Vali Günaydın vatandaşların taleplerini dinleyerek çözümü konusunda ilgililere talimat verdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Imdat

28 Ekim 2017 Cumartesi 00:05

Sayin valim yalvacin k****i ta egridire kadar gidiyor acil cözüm.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR