19 Mart 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN ŞARKİKARAAĞAÇ VE KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ GÜNAYDIN ŞARKİKARAAĞAÇ VE KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Isparta

Vali Şehmus Günaydın Şarkikaraağaç ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Vali Günaydın ardından köy ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıdaki konuşmasında geçen yıl düzenlenen toplantıda iletilen talep ve önerilerin büyük ölçüde yerine getirildiğini belirten Vali Şehmus Günaydın, Muhtarların ilettiği tüm taleplerin titiz bir şekilde değerlendirilerek çözülmesi konusunda büyük gayret gösterildiğini söyledi.

Vali Şehmus Günaydın konuşmasının başında “Sorunların çözümünde ve bu hizmetlerin kazandırılmasında bizlere büyük destek veren; TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e Milletvekilimiz Sayın Said Yüce’ye, İl Genel Meclisi Başkanımız ve Üyelerine, İl Özel İdaresi çalışanlarımıza, İlçe Kaymakamlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Hep ifade ediyoruz, biz birbirimize kenetlendikçe, birbirimize destek oldukça Allah’ın izniyle millet olarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok.” dedi.

İlçede geçtiğimiz yıl 22 km olarak yapılan sıcak asfalt çalışmasının bu yıl 35 km olarak yapılacağının müjdesini veren Vali Günaydın ayrıca Isparta genelinde 20 Milyon parke taşı dağıtılacağını ve köylerin parke taşı sorunun büyük ölçüde bitirileceğini belirterek yapılan bu hizmetlerin takım oyunu ile sağlandığını söyledi. Toplantıya katılan muhtarlar da Vali Günaydın’a ve hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplantının ardından Arak Köyü’ne geçen Vali Şehmus Günaydın vatandaşlarla bir araya geldi. Süt üretimin oldukça yüksek olduğu köyde hayvansal yem tarımının da daha yoğun yapılabilmesi ve desteklerden vatandaşların daha çok yararlanması için, yetkililerden arazi toplulaştırma çalışmalarına hız vermeleri isteyen Vali Günaydın, ayrıca Arak Köyü’ne 13 Km sıcak asfalt yapılacağının müjdesini verdi.

Buradan Aşağıdinek Köyü’ne geçen Vali Günaydın vatandaşlar tarafından iletilen itfaiye tankı talebinin derhal yerine getirilmesini istedi. Vali Günaydın köyden ayrılırken yolda karşılaştığı teyzelerin yanına oturarak herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu ve bir süre onlarla sohbet etti.

Daha sonra Yukarıdinek Köyü’nü ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın, vatandaşlardan köyde yoğun şekilde üretilen meyvelerin satışından daha çok kar etmeleri için kooperatif kurulmasını isteyerek kendilerinin de buna ciddi anlamda destek vereceklerini söyledi.

Ardından Köprü ve Çaltı köylerini de ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Şehmus Günaydın beraberindeki yetkililerden iletilen taleplerle ilgili çalışma yapmalarını istedi.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bademli

29 Mart 2018 Perşembe 14:28

Yenişarbademli ye de bekliyoruz sayın valim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR