19 Mart 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN KOKU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN MESAİ DİNLEMİYOR

VALİ GÜNAYDIN KOKU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN MESAİ DİNLEMİYOR

Isparta

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, özellikle Vatan, Ayazmana, Halıkent ve Davraz Mahallesi’ndeki vatandaşları ilgilendiren kötü koku sorununu çözmek için bütün mücadelesini veriyor. Vali Günaydın Sav Kasabası’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Öte yandan Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü 1 Milyon TL harcayarak koku sorunuyla mücadele ediyor. Kokuya neden olan çamur için 1 milyon TL harcadılar.Ayrıca yönetim kimyasal madde kullanarak havuzlarında % 80 oranında kokuyu giderdiler.                       

KOKU BİTECEK

Vali Günaydın yönetimle vatandaşlarla bir araya gelerek büyük ölçüde rahatlayacağını ve koku sorununun tamamen ortadan kalkacağını müjdeledi.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mustafa erdoğan

25 Temmuz 2017 Salı 21:35

SN VALİM 2 AYDIR İL ÖZEL İDARESİNDEN ALDIĞIMIZ OKUL ONARIMLARININ EMNİYETDEN BİR TÜRLÜ FETÖÖ SORUŞTURMASI GELMİYOR İŞ ALDIK DİYE BAŞKA İŞLEDE BAKAMIYORUZ MAĞDURUZ Bİ İLĞİLENSEN OKULLAR AÇILMAYA AZ KALDI OKULLAR AÇILINCA ÇALIŞMA İMKANIMIZ KISITLI MAĞDURUZ.

ısparta lı

24 Temmuz 2017 Pazartesi 08:21

Sayın valim; Haberde Yüzde ****en koku halledildi diye belirtilmiş, ama mahallelere daha yüzde bir bile değil. Başarılı olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Saygılar

iyi olmuş

24 Temmuz 2017 Pazartesi 05:43

sizden başka umudumuz kalmadı sayın valim.bu belediye boş belediye hdp bunlardan iyi yönetir ıspartayı vallahi.

ERTÜRK

24 Temmuz 2017 Pazartesi 00:51

SAYIN VALİM, ÇÜNÜR CADDE VE SOKAKLARI ASVALT OLMADIĞI İÇİN TOZDAN ÇOK MAĞDUR. SİVRİSİNEK, SOKAK VE CADDE AYDINLATMALARINDAKİ EKSİKLİKLER YÜZÜNDEN ÇOK MUZDARİBİZ.BELEDİYE KÖR VE SAĞIR DAVRANIYOR. SESİMİZİ DEVLETİMİZ DUYACAK MI MERAK EDİYORUZ. ARZ OLUNUR.

kokarca

24 Temmuz 2017 Pazartesi 00:31

koku da bizim peşimizi bırakmıyor. Sabah kalkarken-gece yatma vaktinde .nasıl bir koku yarabbi..

Many4x

23 Temmuz 2017 Pazar 23:38

Nasıl çözüldü ya neredeyse kokudan zehirleniyoruz burada vali beyi bir gün evime cay içmek için davet etsem ne demek istediğimizi anlayacak

nedicen

23 Temmuz 2017 Pazar 21:48

nerde aç karga var hep yanındalar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR