19 Mart 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN KEÇİRBORLU VE KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Şehmus Günaydın Keçiborlu ilçesinde çalışma programı düzenledi. Keçiborlu Kaymakamlığı ziyaretiyle başlayan programda Vali Günaydın Kaymakam Okan Leblebicier ‘den ilçe hakkında bilgi aldı.

Isparta

Ardından Keçiborlu Belediyesi’ne geçerek burada Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’la ilçede yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Vali Günaydın Keçiborlu’da İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

İlçe temaslarının ardından Keçiborlu ilçesi mahalle ve köy muhtarlarının katıldığı toplantıya geçen Vali Günaydın burada muhtarlara tek tek söz vererek talep ve önerilerini dinledi.

Toplantıdaki konuşmasında her ay bir ilçeye çalışma ziyareti gerçekleştirdiğini aktaran Vali Günaydın Keçiborlu ilçesinin en çok ziyaret ettiği ilçelerin başında geldiğini ve Keçiborlu’da yapılan çalışmalara önem verdiğini söyledi.

“KAYNAK SORUNUMUZ YOK”

Vali Günaydın “ Keçiborlu’da gerek İl Özel İdaresince gerekse merkezi yönetim bütçesinden yapılan çalışmalarla başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Yatırımlar ilçemizin hem sosyal hayatına hem de ekonomik hayatına büyük katkılar sağlıyor. Bunun yanında İl Özel İdaresi olarak Sayın Vekillerimizin sağlamış olduğu desteklerle çok önemli işler yapıyoruz. Gerek sıcak asfalt gerekse ikinci kat asfalt kaplama çalışmalarımızın bu seneki programını tamamladık. Önümüzdeki yıl çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Para yönünden hiçbir sıkıntımız yok, önümüzdeki 45-50 günlük dönemde de diğer ilçelerimizde çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

“GÜNEŞ ENERJİSİNE GEÇİLECEK”

“Diğer bir önemli sorun da içme suyunda kullanılan elektriğin bedelinin tahsil edilememesiydi. Bunun önüne geçmek için ilk etapta il genelinde 64 köyümüzde güneş enerjisi sistemine geçerek enerji bedeli toplama külfetinden sizleri kurtaracağız. En yakın zamanda bunları tamamlayarak vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu başka projeleri gündemimize alacağız. Kısa süre içerisinde gündemi meşgul eden önemli sorunları çözmüş olacağız. Bu konuda kaynak ve para sorunumuz yok. İnşallah Keçiborlu’da herkesin özlem duyduğu hizmetleri tamamlayacağız.” dedi.

Muhtarlar toplantısının arından Vali Şehmus Günaydın Kuyucak, Yeşilyurt ve Yeşiltepe köylerine geçerek burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyurt Köyünde iletilen sosyal tesis talebiyle ilgili olarak Vali Günaydın çok amaçlı bir salon yapılması için proje çalışması yapılması talimatını verdi.

Yenitepe Köyünde ise içme suyu yetersizliği için ise Vali Günaydın İl Özel İdaresince sondaj çalışması yapılmasını isteyerek sorunun biran önce çözülmesi talimatı verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

22 Eylül 2017 Cuma 20:31

Sayın Valim iyi güzelde, bütün bunların yanında il özel idaresinde yaklaşık üç yıldır bırakın iş yapmayı daireye dahi gelmeden maaş alan mühendis hanımdan haberiniz yok herhalde. Binlerce işsiz gencimizin iş bulamaz iken bu bayana haksız yere ödenen mühendis maaşında ****en milyon insanın hakkı yok mu şimdi vebali sizindir.

keşke

22 Eylül 2017 Cuma 19:17

Masa başından yorum yapacağına, sayılan kişilerin toplantıya katılıp katılmadığını katılanlardan sorabilirsin. Her şey objektiflere takılmakla veya gazetecinin yayınladığı fotolardan ibaret değil. Tüm katılanlar gösterilmediğine göre haber ajansının da bir amacı muhakkak vardır.

selim

22 Eylül 2017 Cuma 10:40

vali ilçeye ve köyleri ziyarete geliyor yerel yönetimden sadece belediye başkanı var. nerde bu ilçenin il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri. belediye başkanı ve kaymakam çok özverili.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR