19 Nisan 2024 Cuma

VALİ GÜNAYDIN KAFELER CADDESİNİ GEZDİ

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Kafeler Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti

Isparta

Sorunları ve sıkıntıları dinleyen Vali Günaydın, esnafların herhangi bir istek ve talepleri olduğunda valiliğe davet etti.

Vali Günaydın, üniversite öğrencilerin en çok vakit geçirdiği kafeler caddesini gezdi. Kafeler Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Vali Günaydın esnafların sorunlarını dinledi. Dükkan dükkan dolaşan Vali Günaydın, Isparta’nın tanıtımı için esnaflara büyük bir görev düştüğünü söyledi. Şehir dışından Isparta’ya öğrenim görmeye gelen öğrencilere hizmet edildiğini dikkat çeken Vali Günaydın esnaflara bazı uyarılarda bulundu.

Vali Günaydın, buraya okumaya gelen öğrencilerimize Isparta’yı iyi tanıtın ve onlarda buradan ayrıldıklarında Isparta’ya bilmeyenlere güzel anlatsınlar. Bu sayede misafirperverliğimizi başka illerde de göstermiş olalım dedi.

Vali Günaydın ayrıca esnafların herhangi bir talep ve istekleri doğrultusunda valiliğe müracaat etmelerini istedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

19 Ekim 2017 Perşembe 08:49

Asırlar önce tedbir-i kıyafette halkın içine giren onlarla bir olan padişahları hatırladım bir an. Adaletle şefkatle azimle halkının yanında bir vali profili herkesin aradığı ve istediği bir tarzdır. Sayın valiğe bu hassasiyetindenden dolayı teşekkür ediyorum ve aynı duyarlılığı sayın vekillerden de bekliyoruz

Ali Bilir

18 Ekim 2017 Çarşamba 18:30

Sayın valimiz stil cafede kapalı mekanda sigara içiliyor emniyet ekiplerine bir kontrol ettirseniz memnun olacağız

A

18 Ekim 2017 Çarşamba 15:15

Adam gibi adam.nede olsa batmanli

Memur

18 Ekim 2017 Çarşamba 01:34

Kaldırımlarada bir çözüm bulsalar artık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR