16 Nisan 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN ISPARTA'YA VEDA ETTİ

VALİ GÜNAYDIN ISPARTA'YA VEDA ETTİ

Isparta

SON çıkan kararname ile Isparta Valiliği görevinden Kayseri Valiliğine atanan Şehmus Günaydın, kentte veda etti. Valilik önünde düzenlenen veda töreninde konuşan Vali Günaydın, bu görev sırasında herkesin çok büyük desteğini gördük dedi.

1 Haziran 2016 tarihinde Isparta Valiliği görevine atanan Vali Şehmus Günaydın yaklaşık 2,5 yıl görev yaptığı Isparta'ya veda etti. Kayseri Valiliğine görevlendirilen Vali Günaydın için valilik binası önünde veda töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, daire müdürleri, dernek yöneticileri, muhtarlar, valilik çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Vali Günaydın eşi Aysel Günaydın ile birlikte kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaştı.  

Basın mensuplarına son röportajını veren Vali Günaydın, görev yaptığı süre içerisinde herkesin çok büyük desteğini gördüğünü belirterek, tüm Ispartalılara teşekkür etti. Vali Günaydın; "Basın mensuplarımıza çok büyük teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bu görev sırasında eksik kaldığımızın yetişemediğimizin yerlerle ilgili bizleri bilgilendirerek o eksikliklerin giderilmesinde ve o hizmetlerin yapılmasında bize ciddi destek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Isparta'ya şimdilik  arzu veda ediyorum. Ispartalı hemşehlerime çok çok teşekkür ediyorum. Allah ısmarladık diyorum ve hepinize arzu veda ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR