19 Mart 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN İFTAR YEMEĞİNDE MUHTARLARLA BULUŞTU

VALİ GÜNAYDIN İFTAR YEMEĞİNDE MUHTARLARLA BULUŞTU

Isparta

               Isparta Valiliği tarafından bu akşam bir iftar yemeği düzenlendi.

               Isparta Moda Park Kongre ve Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Isparta Valisi Şehmus Günaydın yanısıra; Ak Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Isparta Merkez, İlçeler ve Beldelerin köy ve mahalle muhtarları ile basın mensupları katıldı.

               İftar yemeği sonrasında konuşan Isparta Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Şehmus Günaydın'a, Isparta'ya verdikleri değerli hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

               Isparta Valisi Şehmus Günaydın'da konuşmalarında Isparta'ya geldiği ilk günde, Ispartaiçin kimin ne düşüncesi varsa kendileriyle paylaşmalarını istediğini ifade ederek özetle şunları söyledi: "Göreve başladığım ilk gün Isparta'yı hepbirlikte, beraber yönetelim demiştim. İlk günden bu güne, Isparta sevdalıları,Isparta hizmetkarları ile hep birlikte Isparta'ya hizmet etmeye çalıştık.Çalışmaya ve hizmetlere devam edeceğiz. Mükemmel olduğumuzu ifade etmiyoruz ama, mükemmelliği yakalamak için çalışıyoruz. Isparta'da güzel bir birliktelik var. Hep birlikte bütün olumsuzlukları aşarız diye düşünüyorum. Gelişen ve değişen ihtiyaçlar nedeniyle pek çok hizmete daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sıcak asfaltta büyük başarı sağladık. 205 km. sıcak asfal tprogramı olan başka bir vilayet daha yok. Ulaşımı kolaylaştırırsak, köylerimize ulaşımı sağlarsak, köylere gidip katkı sağlayacak pekçok vatandaşımız var.Köylerimizde parke taşı ve içme suyu hizmetlerinde büyük ilerlemeler kaydettik.2017 yılında 41 köyümüze elektrik paneli yerleştiriyoruz. Projenin maliyeti 3.5milyon Lira. Bu yatırımla her yıl 1.3 milyon Lira tasarruf sağlayacağız. Başlı başına devrim niteliğindeki bu yatırım, 3 yılda kendini amorti edecek..."

               İftar yemeğine katılımlarından dolayı Isparta Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'e, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerine, Sivil toplum Kuruluşları temsilcilerine, Köy ve Mahalle muhtarları ile basın mensuplarına teşekkür eden Valimiz Şehmus Günaydın, tüm milletimizin ve İslam aleminin, önümüzdeki pazar günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramlarını da kutladı.











YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kuleönü

24 Haziran 2017 Cumartesi 11:07

Mustahattin başkan burada yine !!!

Serdar

24 Haziran 2017 Cumartesi 10:17

Isparta ya yaptığınız bir yatırım fabrika vs var mı ,yok bırakın bu işleri vatandaşın çalışıp evine ekmek ****üreceği işlere el atın ,bu toplu iftarlar göstermelik günah ve yazık

rahat olun

24 Haziran 2017 Cumartesi 06:37

ayazmanada evin içinde dahi kokudan yemek yiyemiyoruz.deri fabrikasından leş gibi koku geliyor.siz rahat olun yeterki.yıllardır aynı dert.kapı cam açamıyoruz.balkonda oturamıyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR