28 Mart 2024 Perşembe

VALİ GÜNAYDIN ENCÜMEN ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

VALİ GÜNAYDIN ENCÜMEN ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Isparta

İl Genel Meclisinin üyeleri arsasından seçilerek, İl Özel İdaresinin karar ve yürütme organı olarak görev yapan İl Encümen üyelerine, bir yıllık görev sürelerini tamamlamaları nedeniyle Vali Şehmus Günaydın tarafından Teşekkür Belgesi verildi.

Faik Çırak, Mehmet Yalçın ve Volkan Konaç’a Teşekkür Belgelerini vermek üzere düzenlenen toplantıya katılan Vali Şehmus Günaydın; büyük bir özveriyle görev yapan encümen üyelerine tek tek teşekkür ederek, özellikle 2017 yılında, Isparta Milletvekilleri TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Sayın Said Yüce, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyeleri, İl Özel İdaresi çalışanları, Muhtarlar ve bütün vatandaşlarla beraber,takımoyunuyla çok güzel hizmetlere imza atıldığını söyledi.

İL ÖZEL İDARESİ ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

Isparta İl Özel İdaresi’nin yapmış olduğu çalışmaların Türkiye’nin birçok ilinde örnek olarak gösterildiğini ve bununda kendilerine çok memnun ettiğini aktaran Vali Günaydın bir yıllık başarılı çalışma dönemini geride bırakarak nöbetlerini yeni üyelere devreden encümen üyelerine de katkı ve çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi verildiğini belirtti.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Vali Günaydın konuşmasında özetle; “ 2018 yılında da vatandaşlarımızın talep ettiği hizmetlerin tamamı imkânlar ölçüsünde değerlendirip yapabildiklerimizi gerçekleştireceğiz. Isparta İl Özel İdaresi özellikle bütçe anlamında sıkıntısı olmayan birkaç tane İl Özel İdaresinden biridir. Bu da takım oyunu oynandığının, kaynak sağlandığının veeldeki imkânların iyi kullanıldığının bir göstergesi. Köylerimize gidiyoruz, vatandaşlarımızı bire bir dinliyoruz, sorunları yerinde görüyoruz ve çözüm konusunda süratle sorunlara müdahale ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde de özellikle İl Genel Meclisi Üyelerinin bizlerle olmasına da büyük önem veriyoruz. Bununda çalışmalarda büyük faydasını görüyoruz. ”dedi.

Görev süreleri dolan İl Encümen üyeleri de Vali Şehmus Günaydın’a temsilcisi oldukları ilçelerdeki vatandaşlar adına ve kendilerine göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ederek Vali Günaydın’dan belgelerini aldılar.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haldun

05 Nisan 2018 Perşembe 14:06

Sayın Valim Önce şu merko otoparkı yağmur yağdığında göl içinde kalıyor.Kime yaptırdılarsa ya para vermeden yeniden yaptırsınlar yada verilen parayı geri alsınlar.Otopark içinde tavanlar rezil bir şekilde.Akıntı var.Akıntı yukarıdan su sızdığından oluyor.Hemen Çare bulun.Yada valilik bu olaya el atsın kime yaptırıldı ise bunun hesabını sorsun.Yarım yamalak yapılan işe para ödenir ise vatandaşa yazık oluyor.Sayın Valim bu olayı çözmenizi istiyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR