20 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ GÜNAYDIN'DAN GÖZALTILAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

VALİ GÜNAYDIN'DAN GÖZALTILAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Isparta

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, kentte gözaltına sayılarından artış olduğunu belirterek, gözaltına alınanlar arasında savcılar ve rütbeliler olduğunu söyledi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, İl Emniyet Müdürlüğü makamında basın toplantısı düzenledi. Günaydın açıklamasında ise; “Gözaltına alınanlar arasında savcılar ve rütbeliler var. Adli bütün işlemleri hızlı bir şekilde tamamlandıktan sonra yüce Türk adaletine teslim edileceklerdir. Bundan sonrada gelişmelere göre gözaltı olabilir. Bu konuda herkes aklını başına alsın. Bu devletle bu milletle kimse baş edemez. Bunu açıkça ifade ediyorum.Isparta önemli bir yer bu konuda. Isparta halkı ve görevli arkadaşlarımızı bu darbecilere tarihi bir ders vermiştir ve bu kalkışmalar olduğu sürece aynı cevabı alacaklardır. 24 saat hepimiz ayaktayız ve bu darbecilere fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Öte yandan gözaltına alınanlar arasında askeri savcı ve hakimin bulunduğu ve gözaltına kararının 10'a ulaştığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

17 Temmuz 2016 Pazar 11:55

insanları küçük yaştan itibaren yurtlarda, cemaat evlerinde, dersanelerinde, okullarında ideolojik bir örgüt gibi beynini yıkayıp ne hale getirmiş olduklarını acı bir şekilde gördük. çok üzgünüm. devletimizin en önemli gündemi eğitim sistemi olmalı ve başarılı öğrenci amacı ile bu tür çetelerin eğitim sisteminin içine girmeleri önlenmeli. aksi takdirde kendi insanına helikopterden uçaktan silah sıkan cani haline gelmiş yaratıklarla karşı karşıya her zaman gelebiliriz.

Baki yeşil

16 Temmuz 2016 Cumartesi 21:27

Para versen bunlara bu salakça işleri yaptıramazsın. Adam bi beddua etti ne biçim tuttu,ocakları çöktü evibarkı yandı,ama ahmaklar hala olayı ahmet mehmet den biliyor halbuki onların bir oyunu varsa Allahında bir oyunu var. Allah şaşırtıcı böyle şaşırtır,gezi,17-25 Aralık v.s çukurlara gömüldüler. Valim temizleyin bu pislikleri başarılı olsalardı onlar sana acımıyacaklardı bunlara acımayın sakın M.E.de çoklar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR