24 Nisan 2024 Çarşamba

VALİ GÜNAYDIN'DAN BOMBA 32'YE ZİYARET

VALİ GÜNAYDIN'DAN BOMBA 32'YE ZİYARET

Isparta

Valiler Kararnamesi ile Kayseri Valiliği görevine atanan Vali Şehmus Günaydın, veda turlarına devam ediyor. Vali Günaydın, bu kapsamda Bomba 32 Haber Sitesi’ni ziyaret etti. Vali Günaydın’ı Bomba 32 Haber Sitesi Sahibi Tarkan Çetin ve Haber Müdürü Ali Çevikbaş karşıladı.

Vali Günaydın, Isparta’da çok güzel hizmetlere imza attıklarını belirterek, vatandaşa hizmet noktasında ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi. Isparta’da görev yaptığı süre içerisinde basınla iyi ilişkiler kuruklarını kaydeden Vali Günaydın, özellikle Bomba 32 Haber Sitesi’nin kentte güçlü haber sitelerinden olduğunu belirtti. Bomba 32’nin her zaman objektif bir gazetecilik anlayışı ile yayın hayatını sürdürdüğünü ve yapılan haberlerin çok etkili olduğunu vurguladı. Isparta’ya hizmet noktasında her zaman devletin ve milletin yanında olduğunu vurguladı.

Bomba 32 Haber Sitesi Sahibi Tarkan Çetin ise Vali Günaydın’a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haber Akdeniz, M.Ali ÇELİK

04 Kasım 2018 Pazar 10:05

Günaydın.Ben Haber Akdeniz M.Ali Çelik olarak sn.validen hiç memnun kalmadım.Çok sayıda vali ile görüşmemiz oldu.Ancak sn.Günaydın benim gazetecilik tarihinde bir bardak çayını içmediğim, selamlaşmadığım bir mülki amir olarak unutmatacağım bir anı olarak hatırlayacağım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR