19 Mart 2024 Salı

VALİ GÜNAYDIN'A SEVGİ SELİ!

VALİ GÜNAYDIN'A SEVGİ SELİ!

Isparta

Göreve başladığı günden beri her fırsatta ilçe ve köy ziyaretleri gerçekleştiren Vali Şehmus Günaydın’ın son durağı Aksu ve köyler oldu. Aksu ziyaretinde muhtarlar toplantısı da gerçekleştiren Vali Günaydın, programına Aksu Kaymakamlığını ziyaret ederek başladı. Burada Kaymakam Vekili Abdullah Akdaş’tan ilçe ile ilgili brifing alan Vali Günaydın ardından Aksu Belediyesi, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığınıda ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı.

Vali Günaydın kurum ziyaretlerinin ardından Aksu ilçesi mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Günaydın “ Isparta’da göreve başladığımdan beri ilçelerimizi ziyaret ederek orada görev yapan arkadaşlarımızla,muhtarlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Aksu ilçemizdeyiz. Bizim bu toplantıları yapma amacımız burada sizleri dinlemek, yaşamış olduğunuz sorunları sizlerden duymak ve hep beraber çözüm aramak. Bugüne kadar yapmış olduğumuz ziyaretlerde arkadaşlarımızın bize ilettiği sorunların büyük çoğunluğunu çözdük. Şu ana kadar çözemediğimiz konularla ilgili de gerek kurumlarımız gerek arkadaşlarımız olağanüstü bir çaba içerisinde bu sorunları çözmeye çalışıyorlar. İlçelerimizin sahip olduğu potansiyeli de değerlendirerek ekonomik olarak nasıl daha ileriye gideriz nasıl daha fazla getiri sağlarız konularını da beraber burada konuşacağız. Biz sizleri dinlemeye geldik.” dedi.


20 muhtarın katıldığı toplantıda muhtarlar Vali Günaydın’a talep ve önerilerini ilettiler. Vali Günaydın iletilen taleplerin çözümü konusunda beraberindeki yetkililere talimat verdi.

Muhtarlar toplantısının ardından Vali Günaydın, İlçe Kaymakam Vekili Abdullah Aktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, İl Özel İdaresi yetkilileri ve ilgili daire müdürleriyle birlikte Karacahisar köyünü ziyaret etti.

Karacahisar köyünde kadınlar tarafından karşılanan Vali Günaydın, kadınların taleplerini dinleyerek bir süre sohbet etti. Ardından köy muhtarı ve vatandaşlarla köy konağında bir araya geldi. Burada vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Vali Günaydın, köye yeni yapılacak yoldan geçiş yapacak ağır tonajlı araçların denetlenmesi ve köprü onarımı konularında beraberindeki ilgililere talimat verdi.

Buradan Katip köyüne geçen Vali Günaydın vatandaşlarla bir süre sohbet ederek talep ve önerileri dinleyerek köy muhtarıyla görüştü.

Katip köyünün ardından Yaka köyüne geçen Vali Şehmus Günaydın’ı çocuklar çiçeklerle karşıladı. Kendisini karşılayan çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Günaydın çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Köy konağında Vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Günaydın Yaka köyüne sıcak asfalt müjdesi verdi.

Vali Günaydın bir sonraki durağı olan Karağı köyünde de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Köy toplantısında kendisine iletilen talep ve önerilerin çözümü konusunda beraberindeki ilgililere talimat veren Vali Günaydın yapılan ziyaretlerde sorunları vatandaşlardan birebir duymanın kendileri için daha verimli olduğunu söyledi.


Vali Şehmus Günaydın son olarak Yılanlı köyünü ziyaret etti.Köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Günaydın vatandaşların talep önerilerini de dinleyerek iletilen konularla ilgili çalışma yapılması talimatı verdi.













YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR