25 Nisan 2024 Perşembe

VALİ GÜNAYDIN'A ONUR ÖDÜLÜ TAKDİM EDİLDİ

VALİ GÜNAYDIN'A ONUR ÖDÜLÜ TAKDİM EDİLDİ

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Türk gençliğine girişimcilik sahasında rol model olan başarılı ticaret yaşamına sahip Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’yu ağırladı.

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde öğrencilerle buluşan Zorlu, iş hayatını ve başarı hikayesini anlattı. Etkinlikte ilk olarak üniversitemiz Tanıtım Filmi ile Zorlu Tanıtım Filmi izlendi. Ardından geçtiğimiz hafta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesince düzenlenen “II.Kariyer Zirvesi” kapsamında 15 Temmuz darbe girişimde, demokrasi bilincini korudukları için “Onur Ödülü”ne layık görülen ve yoğunluklarından dolayı ödül törenine katılamayan Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a ödülü takdim edildi.

Ülkemizin önemli firmalarından bir tanesi olan Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun anlatacaklarının önemli olduğunu dile getiren Günaydın yaptığı konuşmada, “Bu ödülü 15 Temmuz gecesi millet olarak hayatını ortaya koyan, başkaldırıyı hezimete uğratan herkes adına alıyorum. Bu milletin feraseti, azmi ve aklı sizi yenecek güçtedir.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR